Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul siglaComitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit joi, a adoptat, printre altele, o decizie referitoare la denumirea sub care ACS Petrolul 52 Ploieşti poate participa la competiție organizate de FRF.

 "Aprobă cu unanimitate de voturi ca ACS Petrolul 52 Ploiești să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Petrolul Ploiești", se arată în decizia FRF, anunțată de Federație printr-un comunicat de presă.

"Federaţia Română de Fotbal a aprobat, în şedinţa de astăzi  (joi - n.r.) a Comitetului Executiv, ca ACS Petrolul 52 Ploieşti să participe în competiţiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Petrolul Ploieşti. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi, astfel încât, din acest moment, clubul nostru va figura cu denumirea istorică şi în actele oficiale ale Federaţiei Române de Fotbal", au transmis, ca urmare a acestei decizii, și oficialii clubului ploieștean.

Back To Top