Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

În weekend-ul trecut. La Oradea s-a desfăşurat ultima competiţie de karate tradiţional rezervată copiilor, înainte de Campionatele Europene de Stil Fudokan-Shotokan de la Praga. 20 de cluburi au aliniat la întrecere peste 250 de sportivi, împărţiţi pe 4 categorii de vârstă. Competiţia a reprezentat şi un criteriu de calificare pentru „europenele” de la Praga, la probele individuale, fiind al doilea turneu de calificare pentru „europene”, la probele individuale, după finalele de disciplină din vară, de la Cluj. Sensei Dan Stuparu, preşedintele FRKT, a ţinut, ca de obicei, un stagiu tehnic împărţit pe trei seminarii.

Obiectivele lui Nicolae

Şi de această dată, în clasamentul general pe echipe, Conpet- Petrolul Ploieşti a obţinut locul I şi a câştigat Cupa UAMT-Agora Oradea, competiţie iniţiată de gazde.
Obiectivele pe care le-am urmărit prin această participare au fost : obţinerea a cât mai multor calificări, la probele individuale, pentru „europenele” de la Praga (opt copii au reuşit să obţină biletele pentru Praga - n.r.); verificarea sportivilor care participă la „europene”; stabilirea poziţiei finale a echipei de copii în contextul competiţiilor de nivel naţional din acest an; promovarea celor doi debutanţi, octavian Dumitraşcu şi Teodora Stoian”, ne-a declarat Aurelian Nicolae, antrenor emerit, coordonatorul secţiei ploieştene.

În cadrul seminarului coordonat de Sensei Dan Stuparu, la ultima întrunire s-a susţinut şi examenul pentru acordarea de grade tehnice sportivilor propuşi de antrenori! De la clubul ploieştean au fost prezenţi la examen 11 sportivi, 6 pentru centura neagră junior si 5 pentru centura maron! Au obţinut gradul cu note maxime şi aprecieri deosebite din partea lui Sensei Dan Stuparu următorii sportivi:
a) pentru gradul tehnic ”Shodan Junior”: Creţa Marius, Popescu Tiberiu, Neagu Valentin, Neculae Mihaela, Panait Andreea si Nistor Costin.
b) pentru gradul tehnic ”centura maron 1 kyu”: David Andreea, Beldeanu Călin, Dedu Andrei, Lixandru Horaţiu, Popescu Radu.

Rezultate

Copii III: Luciana Faur, Teodora Stoian şi Denisa Pasăre au alcătuit trio-ul câştigător la kata echipe feminin. Luciana Faur s-a clasat a IV-a la kata ind.
La copii II, Ioana Ursulescu şi Radu Popescu au câştigat la enbu mixt, Popescu repetând performanţa la kumite individual, Campion naţional este şi Gabriel Bejgu la kata ind., probă la care Horaţiu Lixandru s-a clasat al II-lea. Cei doi au mai obţinut un argint la enbu masculin. Echipele ploieştene au dominat proba de kata echipe masculin, ocupând primele două trepte ale podiumului. Radu Popescu, Andrei Sandu şi Horaţiu Lixandru au alcătuit formula câştigătoare, iar Gabriel Bejgu, Gabriel Bălăceanu şi Maxim Andronache - „echipa de argint”. Cum argint a obţinut şi Ioana Ursulescu, la kata ind.
La copii III, Marius Creţa a dominat proba de kata ind., probă la care colegul său de la club Costin Nistor s-a clasat al III-lea. Creţa va mai câştiga trei titluri naţionale, la kata echipe (alături de Costin Nistor şi Tiberiu Popescu), kumite echipe (în aceeaşi formulă) şi enbu (cu Tiberiu Popescu). Palmaresul său a fost completat cu o medalie de argint, la enbu mixt (în tandem cu Mihaela Niculae), probă la care un alt cuplu ploieştean, Costin Nistor - Andreea Panait, a urcat pe treapta a III-a a podiumului. La băieţi, Costin Nistor a mai obţinut un „bronz” la kumite ind., iar formula Andrei Dedu - Valentin Neagu - Călin Beldeanu - un „argint”, la kata echipe, şi un „bronz”, la kumite echipe.
La fete, mai sunt de reţinut performanţele echipei de kata (Mihaela Niculae, Andreea David, Andreea Panait), campioană naţională, Mihaelei Niculae (argint la kata ind.), şi Andreei David (argint la kumite ind. şi locul IV la kata ind.)


Adrian Manea şi ai săi


Conpet-Petrolul n-a fost singura grupare ploieşteană laureată la această ediţie a „naţionalelor”. A atras atenţia în mod deosebit şi secţia C.S Carpati Sinaia - Asagi Breaza. Iată rezultatele obţinute de elevii ambiţiosului antrenor Adrian Manea.
Locul I - Constantin Raluca - kata ind. C2; echipa de enbu mixt (C4) - Ana Brezeanu şi Victor Flostoiu
KATA echipe feminin - C4 - Păun Teodor, Oancea Antonia şi Sandru Ilinca
Locul III - Manta Robert - kata ind. masculin C2
- Constantin Raluca - kumite ind. feminin C2
- Brezeanu Ana - kata ind. feminin C2
- Echipa de enbu mixt C2 - Manta Robert si Raluca Constantin
- Echipa de enbu masculin C2 - Manta Robert si Gilicel Florian
- kata echipe feminin C2 - Coşneanu Carla, Neguţescu Amalia si Ştefănescu Vanesa.
În clasamentul pe cluburi gruparea coordonat[ de Manea a ocupat locul 5. Sportivii au reprezentat cluburile "Carpaţi Sinaia" şi "Asagi Breaza" având dublă legitimare.
O altă secţie prahoveană care s-a făcut remarcată la această ediţie a „naţionalelor” este CS Petrom Ploieşti, cu un karateka în plină ascensiune, Alexandru Zafiriadis, câştigător, la categoria „Copii I”, al probei de kumite ind., şi vicecampion naţional la kata individual.

 

 

Back To Top