Categorie: Sport
djurovicManagerul Petrolului, Valeriu Răchită, l-a exclus din lot pe Nenad Djurovic. Motivul oficial este acela că fundaşul are o viaţă extrasportivă necorespunzătoare şi nu dă randament la antrenamente.

Mai direct, conducerea Petrolului a aflat că Djurovic s-a îmbătat criţă în ziua de sâmbătă, la un club de fiţe din apropierea Ploieştiului. Mai mult, fotbalistul s-a îngrăşat semnificativ în pauza de iarnă. Problema nu este că Petrolul pierde un jucător, pentru că, oricum, Djurovic a stat mai mult accidentat, ci că nu scapă de el!

După ce a fost anunţat că nu mai face parte din lot, Djurovic s-a încuiat în cameră şi refuză să părăsească Hotelul Robinson, acolo unde sunt cazaţi ploieştenii, la Predeal. Fotbalistul era aşteptat la Ploieşti, de către preşedintele Andi Crâgu, în vederea negocierilor pentru rezilierea contractului, însâ susţine că şi-a consultat avocatul şi urmează indicaţiile acestuia: nu se lasă dus nici mort! Sâmbătă, nici măcar n-a coborât la masă, stă în cameră şi se uită la televizor!

Back To Top