Categorie: Sport

petrovic_petrolul_1Acum câteva zile, fundaşul Aleksandar Petrovic a solicitat rezilierea contractului, motivând cererea prin faptul că soţia sa are grave probleme de sănătate, iar el doreşte să revină acasă, în Serbia.

Numai că, imediat după ce a beneficiat de clemenţa celor de la Petrolul, a încasat toate drepturile financiare la zi şi a devenit liber de contract, Petrovic nu s-a întors nicidecum în Serbia, ci s-a oprit la antrenamentele.

Concordiei Chiajna! „A venit la noi cu lacrimi în ochi şi ne-a rugat să reziliem înţelegerea, pentru că soţia sa are grave probleme de sănătate şi trebuie să fie alături de ea.

Am dat dovadă de înţelegere, i-am plătit toate drepturile financiare la zi, iar apoi am aflat că a mers la Chiajna! Le mulţumim oficialilor de la Concordia pentru profesionalismul de care au dat dovadă, iar lui Petrovic îi urăm mult succes în cariera pe care o va avea în Liga I",
a precizat preşedintele Petrolului, Alexandru Crângu. La rândul său, managerul general Valeriu Răchită a declarat:

„Într-un fel e mai bine că s-a întâmplat aşa, pentru că s-a dovedit că nu este un jucător pe care să te poţi baza din punct de vedere al caracterului".

Back To Top