Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

Octavian Grigore va conduce Petrolul Ploieşti, din postura de antrenor principal, la ultima partidă din cadrul sezonului regulat al Ligii 2, care se va desfășura duminică, la Cluj.

Decizia a fost luată de către conducerea executivă a clubului, care s-a reunit în regim de urgență, ca urmare a demisiei fostului tehnician Viorel Moldovan, anunţă Petrolul pe site-ul oficial.

Pentru pregătirea jocului de la Cluj, Octavian Grigore va fi ajutat de către un colectiv tehnic alcătuit din Ciprian Pura, Gheorghe Liliac și Cătălin Grigore, preparator fizic fiind Lucian Nedelcu.

„Vreau să arătăm că suntem o echipă bună și că putem câștiga la Cluj. Acesta este obiectivul nostru pentru acest joc, indiferent de locul pe care îl ocupăm în acest moment în clasament”, a declarat Octavian Grigore, cel care și-a petrecut întreaga carieră de fotbalist în culorile “Lupilor Galbeni”.

În perioada următoare, conducerea clubului va analiza opțiunile pentru numirea unui antrenor care să conducă echipa începând din partea a doua a sezonului, se mai arată în comunicatul de pe site-ul "lupilor".

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Petrolul Ploiești se va disputa duminică, 28 martie, de la ora 15.00, pe Cluj Arena.

Back To Top