Categorie: Sport
dina_site,,Vânat'' de managerul Petrolului, Valeriu Răchită, încă de iarna trecută, atacantul Mihai Dina a ajuns în sfârşit la gruparea ploieşteană.
De altfel, jucătorul tocmai a ratat un transfer la Honved Budapesta din cauză că nu s-a înţeles cu ungurii asupra contractului. A fost mai simplu la Petrolul, mai ales că Vivi Răchită se afla de mult pe urmele acestuia. Dina a semnat un contract valabil până la sfârşitul acestei stagiuni, cu opţiune de prelungire din partea clubului petrolist pentru încă un an.
Mihai Dina are 26 de ani şi s-a remarcat în fotbalul românesc la Universitatea Craiova, în perioada 2005-2011, echipă pentru care a evoluat în 130 de meciuri şi a marcat 33 de goluri. Fotbalistul a fost legitimat ultima dată la CS Mioveni, pentru care a disputat 9 partide. Dina a ajuns joi în cantonamentul Petrolului de la Belek (Turcia). Tot atunci s-a alăturat lotului antrenat de Răchită un alt fost jucător al ,,Ştiinţei'', Mihai Roman, care a încheiat stagiul de pregătire cu naţionala de tineret a României.

Back To Top