Categorie: Sport
ben_djemiaPetrolul s-a impus cu scorul de 1-0 în amicalul disputat luni după-amiază în compania echipei slovace Tatran Presov. A fost cel de-al cincilea joc de verificare din Antalya, unul în care elevii lui Valeriu Răchită au jucat mai bine în repriza secundă, odată cu schimbările efectuate la pauză. De altfel, jocul ploieştenilor a fost revigorat de Opriţa, autorul centrării din care Petrolul a marcat singurul gol al întâlnirii.

Reuşita din minutul 64 i-a aparţinut fundaşului Ben Djemia. După un corner acordat în urma unei faze frumoase a lui Dina, Opriţa - aflat pe partea opusă - a recepţionat balonul, a driblat elegant un adversar şi a centrat perfect pentru tunisian.
Meciul cu slovacii a reprezentat debutul lui Mihai Dina la Petrolul, atacantul fiind legitimat din postură de jucător liber de contract. Totodată, antrenorul Valeriu Răchită a testat doi juctori noi, fundaşul central camerunez Vincent Bikana (19 ani, 1.87 m, ultima dată la Neuchatel Xamax) şi atacantul francez Yohann Lasimant (22 ani, 1.80 m, ultima dată la Grenoble, fost component al naţionalelor U19 şi U20).

Back To Top