Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

În weekend-ul trecut, la Praga s-au desfasurat Campionatele Europene de Karate Tradiţional de Stil (Fudokan - Shotokan ) pentru toate categoriile de vârstă, de la copii până la seniori. La competiţie au participat peste 800 de karateka din 19 ţări. Din loturile României au făcut parte şi 28 de sportivi de la Conpet-Petrolul (13 copii, 1 cadet, 5 juniori, 1 tineret, 8 seniori). Ei au dominat loturile nationale, atat numeric, dar şi ca rezultate. Delegaţia României a cucerit un număr impresionant de madalii, 115 (53 - 26 - 36), fapt care o plasează pe primul loc în clasamentul general, rezultat care nu surprinde pe nimeni, sportivii români dominând clar în ultimii ani europenele de Stil.

Radiografia lui Nicolae

În ceea ce-i priveşte pe karateka ploieşteni, antrenorul emerit Aurelian Nicolae, coordonatorul secţiei, prezent la faţa locului, înceracă o radiografiere a comportării elevilor sau la Europenele din capitala Cehiei. În opinia antrenorului, „echipa de copii confirmă prin aceste rezultate că îşi merită locul 1 la nivel naţional. La juniori, rezultate bune, dar fără o reprezentare pe măsură în raport cu numărul de sportivi participanţi la campionatul naţional. La tineret am fost reprezentaţi de doi sportivi care au avut o comportare excelentă, dar plecarea din secţie a mai multor sportivi de certă valoare a făcut ca numeric să nu fim prea consistenţi. Seniorii au avut evoluţii de excepţie, scriind istoria karate-ului tradiţional românesc prin câteva premiere: Conpet-Petrolul este clubul cu cei mai mulţi sportivi în lotul naţional de seniori; care seniori au fost prezenţi în 10 finale din 11 posibile (o premieră la nivel european), din care au câştigat 6, în celelalte aducând medalii (altă premieră la nivel european).

Este de remarcat de la grupa de copii (categoria C2) evoluţia surprinzătoare a lui Gabriel Bejgu care a câştigat titlu la kata ind, dar sportivul de la acesta grupă care a depus cel mai mare travaliu este Horaţiu Lixandru, liderul valoric al grupei. La această grupa s-a remarcat şi Radu Popescu ,care anul acesta a excelat la proba de kumite, în mod constant.
La C1 (12-13 ani) Marius Creţa se impune ca lider. O dovedeşte prin rezultatele obţinute în campionatul naţional, dar şi la europene. Chiar dacă nu pare un sportiv de prim-plan, Costin Nistor atrage atenţia asupra lui, reuşind să pătrundă în primii 4 la ambele probe individuale! La fete, se remarcă Andreea David, care de asemenea a reuşit să se claseze în primele 4 la ambele probe la cest nivel.

Superlative pentru seniori

Juniorii au fost buni si foarte buni, dar au participat la puţine probe, în condiţiile în care singura fată din echipă, Irina Marton, a rămas acasă, din motive de sănătate.
La tineret, doi sportivi care au punctat într-un mod remarcabil. Cristina Gustoiu a evoluat la ssuperlativ, dovedind că linia noastră tehnică este deosebit de valoroasă. Laud şi prestaţia lui Ştefan Marinică, sportiv nu foarte bine dotat fizic, dar care a demonstrat că perseverenţa, ambiţia şi curajul cu care abordezi o competiţie poate să-ţi aducă succesul.

Toată echipa de seniori este excepţională: Robert Miclea, Manona Danciu, Romeo Trandafir, Corina Tănăsescu, Adrian Cojocaru şi mezinul Tiberiu Matei. Alaturi de ei, Cristina Gustoiu a ccompletat excelent echipa de sincron a fetelor care este proaspătă campioană europeană la Vilnius, la disciplină, iar acum la Stil!
Trebuie menţionaţi aici şi alţi sportivi ploieşteni care au contribuit la obţinerea acestui succes românesc la Europene. Acestia sunt: Ioana Ursulescu, Andrei Sandu, Mihaela Niculae, Andrei Idriceanu, Mihăiţă Vişan, Octavian Uruc, Costin Radu şi Tudor Graur.

În încheiere, Nicolae a ţinut să aducă mulţumiri deosebite conducerii celor două cluburi care susţin secţia şi special pentru această competiţie societăţii STOMICONS SRL.

 

Back To Top