Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

vivi-rachita-ganditor111Lupii sunt gata de luptă pentru returul campionatului, a anunţat antrenorul Valeriu Răchită. Oficialul Petrolului crede că galben-albaştrilor le trebuie minimum 15 puncte pentru a se salva de la retrogradare. Trei, poate chiar duminică, atunci când Petrolul joacă pe "Ilie Oană" cu FC Vaslui. „Meciul este foarte dificil, dar noi ne-am mobilizat mereu atunci când am întâlnit echipe puternice. Vasluiul s-a schimbat, ei au reuşit să aducă şi câţiva jucători valoroşi care să completeze lotul, au un antrenor nou. I-am văzut pe viu în Antalya la un meci, am pe DVD alte două jocuri amicale. Poate nu avem mijloacele fotbalistice pentru a ne ridica la nivelul jucătorilor de la Vaslui, dar cred că, mobilizându-ne, ne putem gândi chiar la trei puncte", a declarat managerul Valeriu Răchită.  În caz că vor învinge FC Vaslui, fotbaliştii Petrolului vor fi răsplătiţi mai mult decât de obicei. „Avem şansa noastră, iar dacă jucătorii vor reuşi să câştige vor avea parte de o primă consistentă. Banii vor fi viraţi marţi, la două zile după meci. De altfel, în acest moment, toţi componenţii lotului sunt cu banii la zi", a precizat Răchită. Petrolul nu poate miza pe Olivian Surugiu, Răzvan Neagu şi Aleksandar Stojimirovic. Primul are ruptură musculară şi va lipsi o perioadă mai lungă. Răzvan Neagu a fost împrumutat chiar de la Vaslui şi, conform unui „gentlemen agreement" nu va fi folosit. Sârbul Stojimirovic este suspendat.
Partida dintre Petrolul şi FC Vaslui este programată duminică, de la ora 19.30. Pe stadionul Ilie Oană pot intra doar copiii cu vârsta sub 14 ani şi femeile. 

Back To Top