Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

MRS Residence sigla
Categorie: Sport

MRS Residence, unul dintre cele mai puternice branduri de pe piața construcțiilor rezidențiale din Prahova, a devenit  sponsor oficial al echipei Petrolul Ploiești.

”Ne bucurăm să anunțăm venirea lângă noi a unui partener atât de serios cum este MRS Residence, unul dintre cele mai puternice branduri de pe piața construcțiilor din Ploiești și din România. Gestul lor de susținere a echipei este cu atât mai important, cu cât vine într-un moment în care cei mai mulți clamează doar declarativ iubirea față de Petrolul. Este vremea faptelor. Cu parteneri atât de serioși și puternici lângă noi, obiectivul «Petrolul – Centenar în Liga I» începe să prindă contur”, a declarat Costel Lazăr, președintele clubului Petrolul Ploiești.

Contractul de sponsorizare a fost semnat marți, MARISTAR Com S.R.L. alăturându-se astfel companiilor din Prahova care au decis să contribuie la stabilitatea economică de care clubul are nevoie pentru a se pregăti pentru performanță în Liga I. ”MRS Residence este unul dintre cele mai puternice branduri de pe piața construcțiilor rezidențiale din Prahova. Mare parte a angajaților și managerilor din companie sunt suporteri ai Petrolului. Eu sunt suporter al echipei.

Alăturarea celor două branduri ale Ploieștiului, etalon în ceea ce privește calitatea și performanța - Petrolul și MRS Residence, a fost una firească.

Determinant în luarea acestei decizii a fost apelul pe care primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, l-a făcut către mediul de afaceri pentru susținerea echipei. Suntem aici pentru a sprijini echipa de fotbal fanion a Ploieștiului și a Prahovei pentru îndeplinirea visului tuturor suporterilor petroliști –  promovarea în prima ligă”, a declarat Dan Aldea, director executiv.

Cine este Maristar Com S.R.L.

Una dintre cele mai puternice firme de construcții civile, industriale și de infrastructură din România, MARISTAR Com S.R.L. este una dintre companiile care au susținut constant eforturile echipei Petrolul și în ultimul an, iar contractul semnat acum reprezintă practic oficializarea acestei legături.

MARISTAR COM S.R.L (MRS Residence – logo construcții civile,  MRS Construct – logo construcții industriale și de infrastructură) este o companie românească de construcții, cu 15 ani de experiență, care a derulat peste 100 de proiecte civile, industriale și de infrastructură. A crescut organic, de la proiecte civile și de infrastructură de mici dimensiuni sau lucrând ca subcontractori. Dezvoltarea companiei a luat avânt începând cu 2013-2015, când  și-a extins  activitatea în proiecte industriale de anvergură pentru clienți precum CTP, CEFIN, dar și proiecte de reabilitări de drumuri și poduri.

Maristar  COM S.R.L. a înregistrat o creștere de 30% a cifrei de afaceri din anul 2021, până la 175 milioane lei, în special în contextul evoluției activității din sectorul de infrastructură.

În cei aproape 15 ani de experiență, compania a devenit renumită în domeniul construcțiilor civile/ rezidențiale, dar și în infrastructură și lucrări de geniu civil.

Sunt în derulare atât proiecte civile (ansamblurile rezidențiale MRS Residence, spațiile de evenimente), care sunt realizate etapizat, cât și proiecte de infrastructură cu un grad ridicat de dificultate tehnică, ce au termene de proiectare și execuție între 1 an și doi ani.

Printre cele mai importante și recente proiecte ale companiei se numără reabilitările podurilor rutiere Cernavodă și Borcea, cu o valoare totală de peste 130 de milioane de lei.

VEZI ȘI: Bilete și abonamente pentru meciurile susținute de Petrolul, la Ploiești, în sezonul de primăvară

Back To Top