Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

jucatori1Valeriu Răchită a demisionat din funcţie imediat după meciul cu Concordia Chiajna. Decizia a devenit oficială după o şedinţă de două ore la care au participat şi acţionarul Daniel Capră şi primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici.

A doua zi, joi, fotbaliştii Petrolului au solicitat o conferinţă de presă în care i-au cerut managerului să revină asupra hotărârii. Acesta trebuia să fie mesajul, însă jucătorii, în frunte cu fundaşul Cristian Melinte, au lăsat să se înţeleagă cu totul altceva. Că demisia anunţată imediat după meci n-a mai fost apoi chiar demisie şi că ei, jucătorii, sunt gata pentru o acţiune de protest dacă Răchită nu rămâne la echipă. Dar poate n-a fost decât o confuzie de noţiuni între „a fi schimbat antrenorul" şi „a-şi da demisia", poate jucătorii chiar nu pot să meargă mai departe decât conduşi de Valeriu Răchită. Nici măcar Vali Negru, cel care s-a înfuriat pe manager în timpul meciului cu Chiajna, şi a avut o reacţie de sfidare la adresa acestuia, atunci când a fost schimbat în minutul 41 cu sârbul Stojimirovic.  

Iată ce au declarat jucătorii:
*Cristian Melinte: Nu este un moment bun să fie schimbat antrenorul acum când mai avem de disputat două meciuri foarte importante. Cred că este mai bine ca după acestea să se tragă linie, pentru că este posibil să ne redresăm. Meciul cu Chiajna a fost unul dintre cele mai bune ale noastre. În caz că Vivi Răchită nu rămâne la echipă, ne vom gândi ce vom face, ce decizi vom lua.
*Daniel Opriţa: Dacă vom continua cu Vivi Răchită cred că vom scăpa de la retrogradare. Ne-am dorit foarte mult să mulţumim publicul şi să facem spectacol. Trebuia să închidem jocul la 3-1. După un asemenea meci, oricăruia dintre noi îi venea să-şi dea demisia. Şi eu am jucat bine, însă îmi venea să mă las de fotbal după jocul ăsta!
*Vali Negru: Am fost schimbat în minutul 41, dar am reacţionat greşit. Simţeam însă că pot să mai ajut echipa şi de aceea am avut acea reacţie de nervozitate. Pentru mine, în momentul de faţă, mai important decât orice este să nu retrogradeze Petrolul. Nu cred că este normal să se schimbe antrenorul.
*Sony Mustivar: A fost un meci bun timp de 80 de minute. Antrenorul nu trebuie să spună că a fost greşeala lui, ci noi toţi suntem vinovaţi. Nu este nimic pierdut şi rog suporterii să creadă în noi până la final.
*Monsef Zerka: Eu am mai trecut prin situaţii asemănătoare. Nu este cazul să renunţăm acum. Nu putem considera totul pierdut când mai avem şanse. Echipa are nevoie de sprijinul tuturor, jucători, spectatori, ziarişti.

Back To Top