Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

ioan_niculaeAstra a pierdut cu 0-2 pe teren propriu în faţa formaţiei FCM Târgu Mureş care, în urmă cu doar două etape părea „ţintuită" în zona retrogradabilă.

Ploieştenii n-au jucat nimic duminică seară, fapt ce l-a determinat pe patronul Ioan Niculae să anunţe, în direct la gsp, că-l va demite pe antrenorul Antonio Conceicao. "E clar, Conceicao nu are nici o legătură cu antrenoratul. Păi, dacă îi antrenam eu luam mai multe puncte în acest retur.

Pînă acum mai jucam ceva, chiar dacă luam bătaie aveam şi noi o şansă de a marca. Acum, nimic-nimic-nimic", a spus nervos finanţatorul Astrei.

Furia patronului s-a îndreptat apoi către jucătorii străini aduşi de Conceicao, dar a fost luat la ţintă şi fundaşul Valerică Găman. "A trebuit să-l aduc şi pe Spadacio să ia cîteva zeci de mii de euro pe lună, iar alţi copii români să nu aibă nici o şansă.

Voi căuta un antrenor care să promoveze doar jucători tineri, de perspectivă. Străinii sînt nişte mercenari. Iar acest mare Găman a dat pe lângă minge gata-gata să-şi rupă picioarele.

De jumătate de an mă chinui să-i spun că nu e fotbalist, dar el crede că e cel mai mare din România", a mai spus Niculae.

Doar în acest sezon patronul Astrei a concediat doi antrenori. Pe Selymes l-a demis chiar de două ori, iar pe Şumudică, cel sub comada căruia au fost adunate majoritatea punctelor, o dată.

 

Back To Top