Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport
rachita_site1Valeriu Răchită a demisionat din funcţia de antrenor principal al Petrolul, dar rămâne în conducerea clubului ca manager general, fapt confirmat de către preşedintele CA Andi Crângu, după şedinţa Consiliului de Administraţie. Răchită rămâne consilier al primarului Ploieştiului pe probleme de sport.

Iată comunicatul oficial de presă în urma căruia Gheorghe Mulţescu a fost desemnat să îi ia locul lui Răchită în postul de antrenor.

„Consiliul de Administraţie al SC Fotbal Club Petrolul SA Ploieşti, întrunit azi, 28 martie 2012, în şedinţă de urgenţă, a hotărât următoarele:
1. A luat act de demisia domnului Răchită Valeriu din funcţia de antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti.
2. În urma discuţiilor privind numirea unui nou antrenor principal şi a analizării propunerilor făcute, respectiv dl. Roşca Victor, dl. Octavian Grigore şi dl. Gheorghe Mulţescu, Consiliul de Administraţie a votat, în unanimitate, invitarea domnului Gheorghe Mulţescu la negocieri privind preluarea echipei ca antrenor principal.
Consiliul de Administraţie al SC Fotbal Club Petrolul S.A. Ploieşti
Preşedinte:
Crângu Alexandru
Membri: Mateescu Radu, Ionescu Gabriel, Bolocan Iulian, Marcu Valentin, Lungu Gabriel, Guran Virgil."
Back To Top