Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

hochei imn națională Ungaria
Categorie: Sport
  • Echipa națională de hochei masculin a României a jucat împotriva selecționatei Ungariei ultimul meci de la Campionatul Mondial 2022.
  • În afara de prestația slabă a echipei țării noastre, în cadrul competiției, jucătorii selecționatei României au oferit și un moment scandalos.
  • La finalul meciului cu Ungaria, aproape toată naționala României a cântat, alături de adversari, imnul Ținutului Secuiesc.

Imaginile surprinse pe patinoar au fost publicate de ProSport AICI. Doar trei jucători ai echipei României, alcătuită în mare parte din hocheiști români de etnie maghiară, se dau mai în spate, refuzând să participe la acest moment care amintește de scene similare petrecute în 2011 și 2018.

Lotul României pentru acest turneu a fost format din:

portari: Patrik Polc, Zoltan Toke, Otto Onodi;

fundaşi: Pavlo Borisenko, Timur Rasulov, Tamas Farkas, Evgheni Emelianenko, Huba Bors, Cătălin Berdilă, Robert Csibi-Ferencz, Zsolt Kozma.

atacanţi: Szilard Rokaly, Csanad Fodor, Mircea Constantin, Balazs Peter, Roberto Gliga, Zsombor Molnar, Daniel Trancă, Eduard Căşăneanu, Albert Zaghidulin, Tamas Reszegh, Evgheni Skacikov, Norbert Rokaly.

Ministrul român al Mediului, în galeria Ungariei la meciul României din CM de Hochei

barna meci hochei“Individul cu pălărie este ministru în Guvernul României, nu al Ungariei. Ministrul ăsta, care își încasează salariul de la statul român, a fost prezent ieri (duminică – n.r.) în galeria Ungariei la meciul de hochei dintre naționalele Ungariei și României ce a avut loc în Slovenia. Gestul lui Tánczos Barna reprezintă o insultă la adresa națiunii române. O insultă inacceptabilă care nu ar fi fost posibilă fără acordul PSD și PNL, formațiuni politice care au fost și sunt slugile UDMR și ale Ungariei”, a scris Dan Tănasă pe pagina sa de Facebook, într-o postare care include și o forografie cu Barna, între suporterii maghiari.

Sorin Grindeanu condamnă “gestul infam al hocheiștilor”

“Ca timișorean, înțeleg perfect ce înseamnă să trăiești într-o comunitate multiculturală și multietnică, în care toată lumea este respectată.

Nu pot însă să înțeleg și să tolerez gestul infam al hocheiștilor din naționala României care au cântat așa-zisul imn al Ținutului Secuiesc.

Este un afront și o lipsă nerușinată de respect față de România, față de români și față de tricolor. Și sper ca lucrurile să nu rămână nepedepsite. Cer Federației Române de Hochei, Ministerului Sportului și tuturor celorlalți factori responsabili să ia măsuri urgente pentru a aplica cele mai dure sancțiuni după acest gest incalificabil.

Cine nu respectă România nu are ce căuta în roșu, galben și albastru! Pentru noi aceste culori înseamnă totul!

PS: Respect celor trei jucători ROMÂNI care s-au dat la o parte și nu au participat la această mascaradă!”, a transmis ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: VIDEO / Sărbătoare pe Ilie Oană! Ole, ole, adio Serie B!

Foto ilustrație: captură ProSport

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top