Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Hipodromul Ploiești 15 mai
Categorie: Sport
  • Hipodromul Ploiești găzduiește, duminică, o reuniune cu trei curse de galop și două curse demonstrative de trap.
  • Principalul eveniment din program este întrecerea pentru Premiul „Alexandru Marghiloman”.
  • Cei mai mici dintre spectatori vor beneficia de plimbări gratuite cu calul Mokka și vor avea acces la un fun corner care va fi amenajat în zona tribunei.

Reuniunea programată duminică la Hipodromul Ploiești începe la ora 10.00. Principalul eveniment al zilei va fi Premiul „Alexandru Marghiloman” cursă de galop organizată în parteneriat cu Jockey Club Român şi programată să se desfăşoare începând cu ora 10.55, cu nu mai puţin de nouă cai la start, anunță CSM Ploiești. Cursa cinsteşte memoria lui Alexandru Marghiloman, cel care este considerat „Părintele Hipismului Românesc”, totodată o personalitate politică marcantă a începutului secolului XX, perioadă în care a fost Prim Ministru al României, dar şi Ministru al Justiţiei, Ministru de Externe, Ministrul Lucrărilor Publice, Ministrul Agriculturii, Ministru de Interne şi Ministru de Finanţe. Alexandru Marghiloman a fost Vicepreşedinte al Jockey Club Român timp de 22 de ani, între 1903 şi 1925, iar în perioada 1882-1924 a câştigat 26 de Derbiuri şi de 23 de ori Premiul Jockey Club.

Reuniunea de duminică va fi deschisă, la ora 10.10, de cursa de galop dotată cu Premiul „Horseland Dara-Elite”, organizată alături de partenerii de la Federaţia Hipică Română, şi se va încheia, la ora 11.50, cu o altă cursă ce se anunţă spectaculoasă, Premiul „Regele Ferdinand I al României”, cu 11 cai la start şi organizată în parteneriat cu Jockey Club Român.

Între cele trei curse de galop, organizatorii au programat şi două curse demonstrative de trap, ce vor începe la orele 10.25, respectiv 11.20.

De asemenea, micii dansatori din cadrul Grupei Briliant au propriile momente pregătite pentru spectatorii care se vor afla, mâine, pe Hipodromul Ploiești.

În plus, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba gratuit cu calul Mokka și vor avea acces la un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub supravegherea angajaţilor Complex Hipodrom.

Tot duminică, holul Complexului Hipodrom va găzdui şi de această dată o interesantă expoziție de picturi dedicate jazz-ului, realizate de elevi ai Colegiului de Artă „Carmen Sylva” sub coordonarea profesorilor Georgiana Tudor, Rita Bădulescu, Liliana Marin şi Iulia Ignat.

Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

VEZI ȘI: Proprietarii de cai, supărați că au fost suspendate cursele de trap pe Hipodromul Ploiești

Back To Top