Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

nea_gigi11Antrenorul Petrolului, Gigi Mulţescu, a făcut, în glumă, o descriere plastică a confruntării dintre Dinamo şi Petrolul care va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, pe stadionul din „Ştefan cel Mare".

„Dinamo este ca o fiară rănită. Pentru ei, meciul cu Petrolul este cam ultima şansă la campionat. Noi suntem ca o fiară flămândă. Avem nevoie de puncte şi practic suntem obligaţi să jucăm orice meci la victorie, fie că este cu Braşov sau Dinamo. Nu este suficient că am mâncat până acum o antilopă (n.r. FC Braşov, 2-0 în etapa trecută! Dar Dinamo nu este o antilopă, este ca o girafă, cam greu de mâncat!
Am făcut o strategie conformă cu realitatea. Nu este una ofensivă sau foarte spectaculoasă, dar a fost întocmită pentru a scoate maximul din acest meci. Dacă nu vom învinge, măcar să nu pierdem. Este, desigur, un meci foarte greu, Dinamo are jucători ce pot decide individual un joc. Noi mizăm însă pe forţa grupului", a declarat tehnicianul Petrolului într-o conferinţă de presă organizată vineri.

Partida dintre Dinamo şi Petrolul se dispută sâmbătă, de la ora 19.00.
*Petrolul nu poate miza pe fundaşul central Cristian Melinte, suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene. Locul său în centrul defensivei va fi preluat de Linares.
*Antrenorul Gigi Mulţescu l-a convocat şi pe Alexandru Buhuşi, lăsat în afara lotului în etapa precedentă. „Este un jucător tânăr, cu potenţial. Mi-a plăcut la antrenamente, iar eu am promovat mereu cel puţin un jucător tânăr la echipele unde am antrenat", a spus tehnicianul.
*Florin Maxim intră şi el în lot. Fostul jucător al Sportului a fost legitimat la mijlocul săptămânii şi a semnat un contract valabil până la vară cu opţiune de prelungire din partea clubului. „Maxim este bine pregătit. El a făcut pregătirea de bază cu Sportul, n-a mers apoi cu echipa în Antalya, dar chiar eu l-am antrenat la rugămintea lui Vasile Şiman (n.r. – patronul Sportului).
*Pompiliu Stoica nu prinde foaia de joc nici pentru meciul cu Dinamo. Veteranul Petrolului pare scos din schemă, atât de managerul general Valeriu Răchită, cât şi de Gigi Mulţescu.
*Petrolul va mai efectua în curând încă două transferuri. |n acest moment, clubul negociază cu doi jucători străini.  

 

Back To Top