Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ivanovski FC Petrolul Ploiești
Categorie: Sport
  • Petrolul Ploiești a anunțat, luni dimineață, că un nou jucător s-a alăturat lupilor.
  • Mirko Ivanovski va evolua pentru echipa ploieșteană în următoarele două sezoane.

FC Petrolul a ajuns la un acord și cu atacantul nord-macedonean Mirko Ivanovski, acesta semnând, cu FC Petrolul Ploiești, un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

În vârstă de 32 de ani, Mirko Ivanovski are o experiență bogată la nivel înalt. Fost internațional nord-macedonean, cu 27 de prezențe și un gol marcat în selecționata a țării sale, Ivanovski este a activat, de-a lungul carierei, și pentru trei formații din Liga 1: Astra Giurgiu, în perioada 2012-2014 (59 partide/13 goluri marcate), CFR Cluj, între 2014 și 2015 (18 partide/3 goluri marcate), și Dinamo București, în stagiunea 2021-2022 (27 partide/4 goluri marcate).

VEZI ȘI: VIDEO NEWS Gabi Tamaș a venit la Petrolul

În CV-ul său mai figurează grupările Pelister Bitola (Macedonia de Nord), FK Makedonja Gjorce Petrov (Macedonia de Nord), Slavia Praga (Cehia), Arka Gdynia (Polonia), Videoton FC (Ungaria, actuala Mol Fehervar FC), Boluspor (Turcia), Slaven Belupo (Croația), Hajduk Split (Croația) și Diosgyor (Ungaria), dar și două titluri de campion, în Macedonia de Nord (2008-2009, cu FK Makedonja) și Ungaria (2014-2015, cu Videoton FC), și o Cupă a României (2013-2014, cu Astra Giurgiu), au transmis oficialii Petrolului, în comunicatul care anunță semnarea constractului cu atacantul Mirko Ivanovski.

Foto: FC Petrolul

Back To Top