Athletico Râfov
Categorie: Sport
  • Athletico Râfov a terminat pe locul al doilea competiția din Liga Mini Fotbal și a încheiat campionatul pe locul 6, la debutul în Liga A Prahova.
  • Cu obiectivele de până acum atinse, echipa rămâne concentrată pe conturarea țelurile din următorul sezon și pe ceea ce se va întâmpla în perioada 8-10 iulie la Sibiu, unde formația va reprezenta Prahova la Cupa organizată de Federația Română de Minifotbal.

În luna iunie, după o semifinală grea câștigată în fața Petrolul 95, Athletico Râfov a cedat în ultimul meci al competiției, în fața MFC Ploiești, dar a reușit să obținem primul trofeul oficial. “Vom reprezenta județul Prahova, la Cupa organizata de Federația Română de Minifotbal la Sibiu, în data de 08-10 iulie”, au anunțat reprezentanții echipei.

"Suntem fericiți pentru ce am realizat, țin sa felicit băieții pentru atitudinea de care au dat dovadă, înseamnă foarte mult pentru noi, reușim să facem meciuri bune, să creștem și acest lucru dă multă încredere grupului și ne face mai puternici. Vom merge la Sibiu, acolo unde speram să facem o figură frumoasă!", a spus antrenorul Cristian Matei.

Planuri de viitor pentru Athletico Râfov: “Obiectivul nostru este îndeplinit. Vom puncta la capitolul «sosiri»”

Luni, reprezentanții formației au prezentat bilanțul acestui sezon și obiectivele deja creionate pentru următoarea perioadă: “Athletico Râfov termină campionatul pe locul 6 (la egalitate de puncte cu locul 5, cu un golaveraj mai bun, dar diferența făcând-o meciurile directe)! Pe parcursul acestui sezon reușim să facem meciuri bune, să ne autodepășim și să fim numiți revelația campionatului! Suntem mândri de ce am realizat la debutul în Liga A Prahova, după un an greu, în care echipa noastră a suferit modificări constante în lot! De menționat faptul că în pauza ce va urma niciun jucător de bază al echipei nu va pleca și vom puncta la capitolul sosiri, pentru a întări  lotul și a ne îndeplini obiectivele! Obiectivul nostru de a pleca la un turneu final este îndeplinit. În data de 08-10 iulie, băieții noștri vor reprezenta județul Prahova la cupa de la Sibiu”.

VEZI ȘI: Ionuț Enciu, de la Athletico Râfov, va juca în fazele superioare ale UEFA Regions Cup

Back To Top