Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

alina-dumitruCampioana olimpică Alina Dumitru a câştigat, astăzi, medalia de aur la judo, la categoria 48 de kilograme, în timp ce Andreea Chiţu a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice, la categoria 52 de kilograme, la Campionatul European din Rusia, de la Chelyabinsk, potrivit Mediafax.

La categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru a câştigat grupa A, după victorii în faţa sportivelor Maryna Krot (Ucraina), Lisa Kearney (Irlanda) şi Liudmila Bogdanova (Rusia). În semifinale, campioana olimpică s-a duelat cu Laetitia Payet (Franţa), pe care a învins-o prin ippon, calificându-se facil în finală. Ultima oponentă a fost belgiana Charline Van Snick, lupta fiind nedecisă după cele 5 minute regulamentare, astfel că s-a intrat în prelungirile de încă 3 minute. Alina Dumitru a avut nevoie doar de 20 de secunde, pentru a reuşi un ippon şi a cuceri a opta medalie de aur din carieră.

CITEŞTE MAI MULT pe romanialibera.ro.

Back To Top