Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport
stadion_petrolulPrimăria Municipiului Ploiești anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că stadionul «Ilie Oana A» primește acreditare de categoria UEFA 4.

"În aproximativ 9 luni de zile, s-a realizat o construcție de nivel internațional, stadionul având  o capacitate de 15097 de locuri pentru  spectatori de toate categoriile (12 701 locuri pentru spectatorii locali, 741 locuri pentru spectatorii oaspeți, 1170 locuri pentru spectatorii VIP 1 la tribuna oficială, sectoarele centrale, 354 locuri în loje, 36 locuri pentru persoane cu handicap locomotor și însoțitorii acestora și 95 locuri pentru presa scrisă și TV). Toate locurile din tribune, inclusiv culoarele de circulație se află sub
copertina stadionului care are o suprafața de 10 342mp. Întreagă construcție a fost realizată la prețul de 1000 de Euro/scaun + TVA

Eforturile depuse pentru reabilitarea acestei baze sportive, cu dotările impuse de normele FIFA a€“ UEFA, sunt astăzi răsplătite prin acreditarea stadionului la categoria UEFA 4, deși la licitația proiectului obiectivul era UEFA 3", se încheie comunicatul municipalităţii.
Back To Top