Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

petrolul calcule play out
Categorie: Sport
  • După patru înfrângeri consecutive, lupii au reușit să obțină trei puncte sâmbătă seară, la Pitești, în ultima partidă din sezonul regulat.
  • Oficialii clubului au început calculele pentru play-out, fază care va debuta săptămâna viitoare, pe teren propriu, dar cu un adversar încă necunoscut.

Grozav a fost cel care, în minutul 40, a marcat singurul gol al partidei și a asigurat victoria pentru Petrolul. În acest moment, ploieștenii sunt pe locul 8 în clasamentul din Superligă, cu 36 de puncte, dar următoarele  două clasate mai au de jucat câte o partidă. Sezonul regulat se încheie luni pentru FC Voluntari și Universitatea Cluj, care întâlnesc Chindia Târgoviște, respectiv CFR Cluj.

Citiți și: JEFFERSON NOGUEIRA JUNIOR A SEMNAT CU PETROLUL PLOIEȘTI

După înjumătățire, “lupii” vor aborda faza play-out cu 18 puncte. În condițiile în care pentru stabilirea țintarului celor 9 etape va fi aplicată Tabela Berge, și cum nu pot termina mai jos de locul 10, au deja garanția că vor disputa cinci partide pe teren propriu. Prima va fi la finalul săptămânii viitoare, dar numele adversarei va fi cunoscut abia după ce se vor consuma și ultimele întâlniri ale acestei runde și va fi stabilit clasamentul final al sezonului regulat.

Foto: fcpetrolul.ro

Back To Top