Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport
livia_harcanLivia Harcan și Cesima Nechifor participă în aceste zile la un stagiu de pregătire centralizată la Lotul Național de Gimnastică Ritmică al României. 
Legitimate la Clubul Sportiv Municipal Ploiești cele două gimnaste sunt multiple medaliate în campionate naționale și internaționale.
Talentul nativ dublat de seriozitate, ambiția și tenacitatea celor două sportive au atras atenția specialiștilor în gimnastică ritmică din România fiind nominalizate, la începutul anului 2012 că tinere speranțe ce pot reprezenta România în competiții de înalt nivel.
La acest cantonament ce se va desfășura la București, între 18 iunie și 2 iulie, vor participa 11 gimnaste junioare ce se vor pregăti cu antrenori din Ucraina, țară cu veche tradiție în gimnastica ritmică.
Alături de gimnaste vor fi prezenți și antrenorii de club pentru a stabili împreună o linie metodică comună în pregătirea acestor sportive, linie care va trebui respectată cu strictețe în antrenamentele de la club știut  fiind faptul că ritmica românească nu deține resursele necesare pentru a susține un lot național de junioare într-un centru național de pregătire.

Back To Top