Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

petrolul fcsb
Categorie: Sport
  • Gruparea ploieșteană rămâne neînvinsă pentru a cincea etapă la rând, după egalul reușit sâmbătă seară, pe teren propriu, în meciul disputat contra FCSB, favorita actualei ediții de campionat.

Petrolul a reușit să obțină un punct cu scorul de 2-2, deschis de oaspeți imediat după fluierul de început și definitivat de "lupi" în ultima fază a meciului, când Grozav a transformat un penalty acordat ploieștenilor în al șaselea minut al prelungirilor.

Golurile lui Jair (76) și Grozav (90+6) au anulat reușitele lui Dokovic (3) și Băluță (52), într-un meci marcat și de câteva controverse în ceea ce privește deciziile de arbitraj.

Datorită egalului de sâmbătă, Petrolul se află pe locul 6 în campionat, cu o etapă înainte de finalul turului regulat, dar și înaintea unei săptămâni complicate, cu două meciuri: marți, la Târgoviște, în Cupa României (ora 18.00), și sâmbătă, la Sf. Gheorghe, în etapa cu numărul 15 din Superliga (ora 16.45).

Citiți și: IULIAN DUMITRESCU, PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN PRAHOVA: „TOȚI OAMENII DE AFACERI DIN PRAHOVA TREBUIE SĂ SPRIJINE, ÎN ANUL CENTENAR, FC PETROLUL PLOIEȘTI”

Foto: fcpetrolul.ro

Back To Top