Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

înot record briana păun csm ploiești
Categorie: Sport
  • Briana Păun a reușit, în weekend, la Cupa "Andrei Nicolescu", să stabilească un nou record național la proba de 400 de metri liber.
  • Performanța a ajutat-o să realizeze și baremul de participare la Campionatele Europene de Juniori.

Sportivii secţiei de nataţie a CSM Ploiești care au participat la cea de-a V-a ediţie a Cupei „Andrei Nicolescu”, pe care Clubul Sportiv Aqua Sport Citius Bucureşti a organizat-o în incinta Bazinului Olimpic Otopeni, au reuşit o serie de rezultate importante. 

"Briana Păun (14 ani) a stabilit un nou record naţional şi a realizat baremul de participare la Campionatele Europene de Juniori în proba de 400 metri liber, cu timpul 4:19.77 minute, iar Alexandra Dosaru (10 ani) a obţinut şi ea două medalii de aur în probele de 200 metri mixt (timp 2:42.89 minute) şi 400 metri liber (timp 4:59.48 minute), stabilind de fiecare dată noi recorduri ale competiţiei", au anunțat reprezentanții CSM Ploiești.

Recordurile stabilite în cadrul competiţiei de la Otopeni sunt omologate de către Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Din lotul pregătit de Tamara Costache şi Ciprian Toma au mai urcat pe podiumul de premiere, la competiția de la finalul săptămânii trecute, Erika Forţu (14 ani) – argint la 400 metri liber; Maria Dobrican (14 ani) – bronz la 400 metri liber; Alexandra Avram (12 ani) – bronz la 200 metri mixt.

Citiți și: TREI BOXERI DE LA CSM PLOIEȘTI AU FOST CONVOCAȚI ÎN LOTURILE NAȚIONALE

Foto: CSM Ploiești

Back To Top