Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

arbitraj petrolul fcsb
Categorie: Sport
  • Partida programată sâmbătă după-amiază, pe „Sepsi Arena”, va fi condusă de o brigadă alcătuită din Horațiu Feșnic (Cluj Napoca) – Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj Napoca).
  • Feșnic este cel care s-a aflat în camera VAR, etapa trecută, la meciul lupilor cu FCSB, partidă în care camerunezul Joyskim Dawa a fost sancționat doar cu cartonaș galben după ce l-a faultat dur pe Sergiu Hanca.

Decizia arbitrilor de a nu-l elimina pe jucătorul FCSB, în urma faultului dur comis asupra jucătorului de la Petrolul, a fost una dintre cele mai controversate din etapa trecută. Radu Petrescu, "centralul" din partida de la Ploiești, va arbitra astăzi derby-ul Băniei, dintre CS Universitatea Craiova și FCU Craiova.

O altă delegare controversată făcută de Kyros Vassaras, președintele CCA, este cea de la meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Petrolul Ploiești. „Central” la această partidă va fi clujeanul Horațiu Feșnic, nimeni altul decât arbitrul care se afla în camera VAR la meciul de la Ploiești, dintre gruparea ploieșteană și FCSB, scrie gsp.ro.

În acest meci, și de altfel o lungă perioadă de acum încolo,"lupii" nu vor conta pe Hanca. Accidentarea suferită de acesta în urma faultului de acum o săptămână îl va ține pe bară cel puțin patru luni.

Citiți și: PETROLUL MERGE CU TRENUL CĂTRE ULTIMA PARTIDĂ DIN TURUL SUPERLIGII

Partida de pe „Sepsi Arena” va fi condusă de o brigadă alcătuită din Horațiu Feșnic (Cluj Napoca) – Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj Napoca), au anunțat și reprezentanții clubului Petrolul. Arbitru de rezervă va fi Cătălin Buși (Rm. Vâlcea). Arbitri VAR sunt, la Sf. Gheorghe, Viorel Nicușor Flueran (București) și Vladimir Urzică (Piatra Neamț), iar observatori - Augustus Constantin (Rm. Vâlcea) și Viorel Anghelinei (Galați).

Foto: frf.ro

Back To Top