Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

petrolul victorie botosani
Categorie: Sport
  • "Lupii" au obținut victoria vineri seară, pe "Ilie Oană", în fața ultimei clasate de la acest moment, FC Botoșani.
  • Rezultatul, marcând a opta partidă consecutivă fără înfrângere pentru gruparea ploieșteană, consolidează poziția echipei în plutonul fruntaș al clasamentului.

Petrolul a învins cu 2-1 „lanterna roșie” din Superligă, FC Botoșani. Lupii au reușit să deblocheze tabela în primele minute după pauză, chiar prin căpitanul Vali Țicu, gol urmat imediat de reușita lui Gicu Grozav. Pe final, oaspeții au redus din diferență, prin lovitura de pedeapsă acordată la un henț al lui Țicu și transformată de Florescu în minutul 81, în favoarea celor de la Botoșani.

Citiți și: VIDEO NEWS. VALI ȚICU REVINE PE TEREN, ALĂTURI DE PETROLUL

Cu 25 de puncte, Petrolul o egalează, după această etapă, pe Hermannstadt, echipă cu care, deocamdată, împarte ultimele două poziții din play-out.

Vinerea viitoare, pe 1 decembrie, de la ora 17.00, „lupii” întâlnesc, în deplasare, echipa din Voluntari, acolo unde, evident, își doresc să bifeze cel de-al 9-lea meci consecutiv fără înfrângere și chiar o victorie care să-i propulseze pe un loc și mai bun.

Foto: fcpetrolul.ro

Back To Top