Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

Patru handbaliste de la CSM Ploiești au fost selecționate pentru a participa la un stagiu de pregătire centralizată, care va avea loc de joi până duminică la Plopeni, în cadrul lotului național de Beach Handball Cadete al României.

 

Este vorba despre sportivele ploieștene Bianca Biota (portar, născută în 2009), Daria Gheorghe (extremă stângă, născută în 2009) și Andra Georgescu (pivot, născută în 2009) – care fac parte din echipa de junioare 3, antrenată de Leonard Cristescu – respectiv Alexandra Florea (extremă, născută în 2008), membră a echipei de junioare 2, antrenată de Cristi Roșu și Geta Opincariu.

Într-o formulă mai largă, compusă din 23 de sportive, lotul pregătit de Cristina Romilă și Rodica Petruș se află la cel de-al doilea stagiu de pregătire din acest an, după cel desfășurat în perioada 24-28 februarie la Baia Mare. Aceste cantonamente sunt organizate în vederea participării la Campionatul European de Beach Handbal (handbal pe plajă) din perioada 4-7 iulie, care va avea loc în Bulgaria, la Varna.

 

Citește și: PATRU SECȚII DE LA CSM PLOIEȘTI, IMPLICATE ÎN COMPETIȚII NAȚIONALE ȘI EUROPENE

 

Back To Top