Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mehmet topal primul antrenament petrolul ploiesti
Categorie: Sport
  • Aproximativ 4.000 de suporteri s-au aflat luni seară, pe stadionul „Ilie Oană”, pentru a-i ura bun venit noului antrenor Mehmet Topal și a asista la prima ședință de pregătire a echipei sub coordonarea fostului internațional turc.
  • „Nu am avut contacte cu oameni care n-au avut ținte înalte în viața lor, așa că targetul meu este, anul acesta, să jucăm în play-off, iar în trei ani să ne batem pentru titlu, să fim campioni”, a anunțat noul tehnician.

 Mehmet Topal a coordonat, luni seară, primul antrenament ca tehnician al Petrolul Ploiești, după o conferință de presă susținută alături de președintele clubului, Claudiu Tudor, și de vicepreședintele Cristian Fogarassy.

„Este o onoare pentru mine să mă aflu aici. Știu că am venit la o echipă importantă, este prima mea experiență ca antrenor, dar așa cum am încercat tot timpul, ca jucător, să ajung la cel mai înalt nivel, același lucru îl voi face și ca antrenor! Eu și echipa mea vom da tot ce putem pentru Petrolul. Nu am avut contacte cu oameni care n-au avut ținte înalte în viața lor, așa că targetul meu este, anul acesta, să jucăm în play-off, iar în trei ani să ne batem pentru titlu, să fim campioni. E foarte important ca jucătorii să reacționeze bine la ceea ce cerem. Facem tot ce putem să ne dezvoltăm și noi, să-i dezvoltăm și pe jucători. Eu am făcut ce mi-a spus inima și am venit aici. Sunt un om sentimental, care ascultă de ce-i spune inima. Am venit aici cu inima, am încredere că vom fi fericiți aici. Suporterii să fie liniștiți, știu bine ce trebuie să fac! Voi face tot ce depinde de mine aici”, a declarat Mehmet Topal.

Pe stadion, acesta a fost întâmpinat de aproximativ 4.000 de suporteri.

Citiți și: TRANSFER DE ULTIMĂ ORĂ LA PETROLUL!

La primul antrenament de la Ploiești, Topal a avut alături doi dintre noii componenți ai staff-ului tehnic, pe grecul Pantelis Pantelopoulos (preparator fizic) și pe turcul Cafer Kaynar (antrenor secund).

Astăzi, echipa începe cantonamentul de la Mogoșoaia care va fi urmat, în această vară, și de un stagiu de pregătire în străinătate, probabil în Turcia.

Foto: Răzvan Păsărică pentru FC Petrolul Ploiești

 

Back To Top