Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport
petrolulPetrolul şi Rapid au încheiat fără gol marcat derbiul disputat pe un "Ilie Oană" arhiplin, într-o atmosferă şi o coregrafie superbă, pe care doar fanii petrolişti o pot crea, notează fcpetrolul.ro.

"Sunt un pic trist că nu am putut câştiga, la ce atmosferă au făcut suporterii. Noi am creeat mai multe ocazii decât Rapid. Sigur că poate nu am fost mai incisivi la unele faze, totuşi am dominat jocul. Şi Rapidul este o echipă foarte bine organizată. Se vede un plus şi la capitolul fizic. Îmi pare nespus de rău că nu am reuşit să câştigăm, am fi meritat această victorie. Nu putem să reproşăm jucătorilor că nu şi-au dorit această victorie. Mai contează şi momentul, inspiraţia, momentul când să pasezi. Oricum, ne trebuie răbdare, acum am jucat cu o echipă cu jucători foarte buni. Îmi pare rău că nu am cîştigat măcar pentru aceşti suporteri minunaţi, care sunt fantastici mereu", a declarat antrenorul Mircea Rednic, citat de gsp.ro
Back To Top