Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Sanjin Alagic petrolul ploiești
Categorie: Sport
  • Staff-ul tehnic al grupării ploieștene are un nou membru. Este vorba despre un fost secund al Naționalei U21 a Bosniei.

Tehnicianul bosniac Sanjin Alagic este noul membru al staff-ului tehnic al echipei Petrolul Ploiești, au anunțat reprezentanții clubului. În vârstă de 46 ani, deținător al licenței UEFA Pro, Alagic va colabora, astfel, cu Mehmet Topal pe banca tehnică a „galben-albaștrilor” în sezonul 2024-2025.

Născut la Sarajevo, Alagic a fost antrenor secund la naționala U21 a Bosniei, în perioada 2016-2019, iar ca antrenor principal a activat, la nivel de seniori, la Al-Salmiya (Kuweit), STK Samorin (Slovacia) și Nairobi City Stars (Kenya). Ultima dată, Alagic a lucrat în cadrul clubului Velez Mostar, iar de-a lungul carierei a mai activat la Academiile grupărilor FK Sarajevo (Bosnia), Al-Ahli (Bahrain), Al-Salmiya (Kuweit) și SC Qadsia (Kuweit).

Citiți și: PETROLUL LA START, ÎN NOUA EDIȚIE A SUPERLIGII. CONFRUNTARE CU GLORIA BUZĂU, LUNI SEARĂ, PE „ILIE OANĂ”

Foto: fcpetrolul.ro

 

Back To Top