Categorie: Sport

livia harcan-medalie argint2Gimnastele ploieştence, legitimate la Club Sportiv Municipal Ploieşti, au urcat pe podium la "Cupa României" la gimnastică ritmică, iar Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a primit, pentru al treilea an consecutiv, Premiul de Excelenţă din partea Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

Gimnasta Livia Harcan, vicecampioană naţională cu echipa în 2011 şi 2012, a obţinut medalia de argint, iar ansamblul participant în concursul micilor gimnaste a obţinut medalia de bronz, se arată într-un comunicat al Primăriei Ploieşti.

Şi cea de a doua reprezentantă a clubului ploieştean, Iulia Chirvasa, a avut o prestaţie tehnică deosebită ocupând locul 5, cu un progres de două locuri faţă de Campionatul Naţional din acest an.

livia harcan-medalie argintÎn clasamentul pe obiecte cele mai bune punctaje au fost obţinute de Livia Harcan la coardă (locul II), şi la cerc (locul I), iar de Iulia Chirvasa la panglică (locul III).

Trei cluburi din România au fost premiate pentru activitatea lor deosebită de promovare a gimnasticii ritmice atât în rândul copiilor cât şi în activitatea de performanţă, alături de clubul ploieştean fiind menţionate LPS-CSS Baia-Mare şi LPS Bistriţa.

Gala care a încheiat Cupa României la gimnastică ritmică a dat prilej din nou gimnastelor Clubului Sportiv Municipal Ploieşti să-şi arate măiestria, Livia Harcan şi Cesima Nechifor – componentele Lotului Naţional de Junioare al României, Iulia Chirvasa şi Denisa Stoian prezentând demonstraţii foarte apreciate de publicul spectator.

Competiţia a fost organizată de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi a adunat la Bucureşti 30 de gimnaste în concursul individual, şase ansambluri de mică gimnastă şi sase ansambluri de junioare, în total peste 100 de gimnaste legitimate la cluburi din Arad, Baia-Mare, Bistriţa, Braşov, Bucureşti, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Reşiţa şi Târgu-Mureş.

Back To Top