Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

gigi-becaliDupă ce Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, pe Arena Naţională din Capitală, cu scorul de 5-1 de VfB Stuttgart, Gigi Becali a declarat că nu se aştepta la acest rezultat, dar nu este supărat.

"E fotbal, ce contează. Nu mă aşteptam la acest rezultat. Am fost în vestiar şi le-am spus băieţilor să nu mai fie supăraţi că ăsta e fotbalul. Au multe meciuri de jucat de acum încolo şi se vor mai întâmpla şi altele de genul ăsta. E un meci de fotbal, de ce să stea supăraţi? Le-am zis aşa: «Câte puncte aveţi? Zece puncte, da? Le-am făcut eu? Nu, le-aţi făcut voi. Bravo vouă şi cu asta basta». Suntem pe primul loc, care-i problema? S-a complicat situaţia? S-a complicat. De ce să fiu supărat? Ei au făcut punctele astea zece. Dacă le făceam eu, da atunci eram supărat. Altfel de ce? Nu există niciun motiv să fiu supărat. Pe Reghecampf l-am îmbrăţişat şi i-am zis să stea liniştit că nu e nicio problemă. Nu-mi place să-i văd supăraţi. Jucătorii erau supăraţi. Unii erau cu capul în jos, iar eu le-am zis să fie cu capul sus. Sunt unii orgolioşi. Chipciu, de exemplu, e foarte orgolios. I-am zis: «Capul sus măi tată că nu e problemă»", a spus Becali. 

Back To Top