Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul antalyaDelegaţia Petrolului a ajuns, miercuri, la Belek. Lupii s-au întors în Turcia pentru încă 12 zile, timp în care vor disputa patru partide de verificare.

Antrenorul Cosmin Contra, dar şi Vasili Hamutovski, Damien Boudjemaa şi Florent Sauvadet se aflau deja la Belek. La fel şi atacantul Jeremy Bokila, cel care, în timp ce colegi săi se bucurau de zilele de vacanţă, a avut program de pregătire separat. Asta pentru a recupera măcar o parte din cea a pierdut pentru că nu s-a prezentat la antrenamente. Contra şi-a aşteptat cu nerăbdare jucătorii şi, după ce i-a lăsat să se cazeze şi să-şi tragă un pic sufletul, i-a trimis pe teren, pentru un antrenament uşor, de 60 de minute.
Vineri, lupii vor disputa al patrulea joc de verificare din Turcia. Unul important, din moment ce ploieştenii dau piept cu NK Maribor, campioana Sloveniei. Apoi, galben-albaştrii vor mai juca în compania formaţiilor MFK Kosice (11 februarie), Litex Lovech (14 februarie) şi Steaua Roşie Belgrad (17 februarie), existând posibilitatea ca, la faţa locului, să mai fie antamat încă un meci de pregătire.

Back To Top