Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

contra conferintaPetrolul joacă duminică, de la ora 18.00, cu Poli Iaşi, în cel de-şal doilea joc oficial din 2013. Pe primul, cu Oţelul, lupii l-au câştigat cu 1-0, iar antrenorul Cosmin Contra speră ca jucătorii săi să aibă cel puţin aceeaşi atitudine.

La conferinţa de presă organizată vineri, tehnicianul formaţiei ploieştene a avertizat asupra capacităţii reale a ieşenilor de pune probleme oricărei echipe şi a precizat că CSMS nu-şi merită locul în clasament. Adică 15, retrogradabil.

„Jucătorii trebuie să înţeleagă că Iaşiul nu-i un adversar facil. Întâlnim o echipă despre care eu cred că are suficientă valoare pentru a sta mai sus în clasament.

De aceea, adversarii vor veni hotărâţi să se agaţe de orice şansă. Aşa că noi trebuie să ne păstrăm concentrarea, să controlăm jocul şi să nu le dăm oportunităţi de a marca. Am văzut meciul lor cu Rapid, au pierdut nemeritat (n.r. 0-1) într-un joc pe care l-au dominat în proporţie de 95 la sută.

Trebuie să fim foarte atenţi cu această echipă, pentru că, altfel, putem avea probleme. Am încredere însă că jucătorii mei vor răspunde favorabil şi vor da totul pentru a câştiga acest prin joc pe teren propriu din 2013", a declarat Cosmin Contra.

Back To Top