Categorie: Sport

contra petrolulTehnicianul Petrolului a caracterizat jocul Petrolului ca fiind unul „nu prea bun".A remarcat însă execuţiile lui Hoban şi Grozav, iar pe primul l-a declarat jucătorul meciului.

„Sunt trei puncte importante, însă ele au venit în urma unui joc nu prea bun. Dar este totuşi un rezultat obţinut în faţa unei formaţii arţăgoase. Am început să jucăm fotbalul pe care îl vreau abia după 2-1. Dar chiar şi la 1-1 am avut agresivitate şi mă bucur că jucătorii au avut încredere până la final.

Această victorie ne va da încredere pentru a ne îmbunătăţi jocul. Le-am spus la pauză să încerce şuturile de la distanţă. Hoban înregistrează o creştere importantă în joc.

După felul în care am evoluat, nu prea aş remarca pe nimeni, dar dacă ar fi să aleg, aş spune că Hoban a fost peste ceilalţi.

Grozav a recunoscut şi el că n-a jucat nimic, dar a avut o execuţie care ne-a adus trei puncte. L-am schimbat pentru ca avea dureri musculare.

La fel, a trebuit să-l schimb şi pe sauvadet, care avea cinci crampoane vizibile pe genunchi. A fost un joc agresiv al Iaşiului, „Ciobi" (n.r. – Liviu Ciobotariu, antrenorul Iaşiului) a reuşit să facă o echipă greu de bătut. Chiar i-am spus că dacă va juca în continuare la fel se va salva de la retrogradare".

Back To Top