Categorie: Sport

OnutCu două victorii în primele două etape ale returului, CSM Câmpina s-a distanţat deja la 6 puncte de ocupanta locului secund în Liga A Prahova, Unirea Urlaţi. Echipă care, încă din pauza de iarnă, a ieşit din calculele luptei pentru primul loc.

În aceste condiţii, CSM Câmpina are drum deschis către câştigarea titlului la judeţ şi către barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Şi este normal să fie aşa, atât timp cât beneficiază toate condiţiile pentru îndeplinirea obiectivului.

Fiecare meci contează

CSM Câmpina a început în trombă returul şi are deja un avans important în fruntea Ligii A Prahova. Avantaj care trebuie mărit în scurt timp, spune antrenorul formaţiei câmpinene, Bogdan Onuţ. „Mai este până la barajul de promovare şi noi pregătim, în primul rând, fiecare meci pe care trebuie să-l disputăm în campionat, fără a subestima vreun adversar. Contează orice partidă. Chiar le-am spus jucătorilor că trebuie să conştientizeze faptul că toate echipele sunt egale înaintea fluierului de start al meciului. Eu am trăit foarte multe în fotbal, un rezultat poate depinde de foarte mulţi factori, terenuri, arbitri, etc. Aşa că vrem ca, prin jocul nostru, să depăşim toate problemele posibile", ne-a declarat Bogdan Onuţ.

Calcule

Principala contracandidată a CSM-ului în turul campionatului a fost Unirea Urlaţi. Însă, după pierderea suportului financiar, cei mai importanţi jucători au plecat. „Din câte se ştie, Unirea Urlaţi nu mai are forţa pentru a trage la promovare. Îi mai avem pe cei de la Boldeşti, aflaţi la 9 puncte în spate. Este un adversar bun, pe care îl respectăm, dar îl vom întâlni din nou în ultima etapă şi sper ca, până atunci, lucrurile să fie rezolvate", a punctat antrenorul echipei din Câmpina. În tur, CSM s-a impus în faţa Petrolistului Boldeşti cu scorul de 1-0.

Cu banii la zi

Desigur, singurul obiectiv al echipei din Câmpina este câştigarea Ligii A Prahova. Pentru asta, jucătorii beneficiază de toate condiţiile. „Obiectivul este clar, primul loc şi participarea la baraj. Avem toată susţinerea necesară. Virgil Guran este un împătimit al fotbalului, Adrian Nistoroiu este foarte aproape de noi. Toate plăţile sunt făcute la zi. Chiar şi cele pentru ultimul rezultat din campionat", a mai declarat antrenorul formaţiei din Câmpina.
În primele două etape ale returului, CSM a învins Avântul Măneciu (2-1) şi Chimia Brazi (4-1).

Program

Etapa viitoare, formaţia antrenată de Bogdan Onuţ va juca în deplasare pe terenul formaţiei Caraimanul Buşteni, ocupanta locului 15, pentru ca, apoi, să întâlnească, acasă, Astra II, în derbiul etapei a 21-a.

Back To Top