Categorie: Sport

fortuna golEchipele prahovene din Seria a VI-a se pregătesc pentru etapa a doua a returului. Fortuna Brazi, Conpet Ploieşti şi Unirea Câmpina au şanse importante de a obţine câte trei puncte după jocurile programate la sfârşitul acestei săptămâni.

Civitas Făgăraş – Fortuna Brazi

După victoria din runda precedentă, 2-0 în derbiul cu Unirea Câmpina, Fortuna are meci accesibil, în deplasare, la Civitas Făgăraş. Fotbaliştii antrenaţi de Edi Iordănescu pleacă încă de astăzi şi vor petrece noaptea de joi spre vineri la un hotel din Braşov.
Fortuna nu are probleme de lot şi merge să câştige la Făgăraş în faţa formaţiei care, etapa trecută, a fost învinsă categoric, la Strejnic, de Conpet, cu scorul de 4-0.
Partida Civitas Făgăraş – Fortuna Brazi se dispută vineri, de la ora 15.00.

Girom Albota – Conpet Ploieşti

În aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră, Conpet Ploieşti are acelaşi obiectiv în jocul pe care-l susţine în deplasare, cu Girom Albota. Fotbaliştii antrenaţi de Florin Pârvu şi-au asigurat doza de moral necesară abordării jocului cu Albota în cele mai bune condiţii, după victoria din etapa trecută, şi au şanse mari să vină cu trei puncte din judeţul Argeş.

Unirea Câmpina – FCM Târgovişte

Sâmbătă, de la ora 15.00, Unirea caută primele puncte în 2013. Pe Stadionul Rafinăriei vine FCM Târgovişte, echipă care a stat etapa trecută şi a profitat de pauză pentru a spiona Unirea la meciul cu Fortuna. Atunci când, în tribunele stadionului Astra, s-au aflat toţi jucătorii formaţiei dâmboviţene în frunte cu patronul Gheorghi Zotic. Unirea nu poate miza pe Maria, după ce mijlocaşul a fost eliminat în prima repriză a meciului cu Fortuna şi, în consecinţă, este suspendat. Revine, în schimb, Alexandru Lungu, după o accidentare.

Back To Top