Categorie: Sport

hamza boudjemaaFrancezul Damien Boudjemaa şi tunisianul Hamza Younes sunt chemaţi, marţi, la o nouă rundă de discuţii la care vor participa conducătorii clubului, dar şi antrenorii Cosmin Contra şi Laurenţiu Roşu.

Întrevederea se vrea a fi una constructivă. Astfel, oficialii Petrolului vor încerca să-i determine pe cei doi să răspundă în mod adecvat programului de pregătire şi să-şi schimbe atitudinea.

De fapt, aici îşi are originea nemulţumirea celor din stafful Petrolului cu privire la cei doi.
Iar dacă Boudjemaa a fost lăsat de antrenorul Cosmin Contra în afara lotului pentru partida cu Dinamo, Hamza a fost pe foaia de joc şi chiar a evoluat sâmbătă. A fost introdus pe teren în minutul 77, la scorul de 2-1, în locul marcatorului golului victoriei, Sauvadet. Într-un moment în care Cosmin Contra putea foarte bine să facă o schimbare defensivă sau să-l introducă pe tânărul Vlăduţ Morar.

Boudjemaa n-a venit la meci

Jucătorii Petrolului care n-au făcut parte din lotul pentru partida de la Dinamo au văzut meciul din loja rezervată lor. Cu excepţia lui Damien Boudjemaa. Francezul n-a venit la meci spre surprinderea tuturor, gestul său fiind considerat deranjant de către oficialii clubului petrolist.
Sursa foto: fairplaydeprahova.ro

Back To Top