Categorie: Sport

hamza boudjemaaPetrolul astăzi, pe Arena Naţională, pentru locul al doilea în Liga I. Lupii dau piept cu liderul Steaua Bucureşti.

Echipa antrenată de Cosmin Contra traversează o perioadă foarte bună, fiind neînvinsă în 2013 şi aproape calificată în finala Cupa României după ce, joi, a câştigat prima maşă a semifinalei cu Oţelul, la Galaţi, scor 3-0.

Info Steaua - Petrolul:

*Petrolul nu poate miza pe Arena Naţională pe Florent Sauvadet şi Ionuţ Neag, ambii fiind accidentaţi. Revine, în schimb, în lot, Gicu Grozav, refăcut după ce a suferit o microleziune musculară.

*Tehnicianul Petrolului, Cosmin Contra, a declarat că principalul atuu al Stelei este capacitatea de efort a jucătorilor. Steaua este agresivă, îşi domină fizic orice adversar. Asta trebuie să contracarăm noi!", a precizat antrenorul lupilor.

*Reghecampf laudă Petrolul înaintea meciului direct. Tehnicianul spune că echipa ploieşteană este singura care s-a ridicat la nivelul Stelei în acest campionat.

*După ultimele rezultate din Liga I, Astra şi Pandurii au urcat pe locurile doi, respectiv 3, în clasament. În cazul unei victorii în această seară, Petrolul, care, momentan, se află pe locul 4 (48 de puncte) va reveni pe poziţia secundă.

*Fanii Petrolului au anunţat o prezenţă masivă în tribunele Arenei Naţionale. Aproximativ 5.000 de suporteri ploieşteni sunt aşteptaţi la meci. Cei mai mulţi dintre ei vor face deplasarea la Bucuereşti cu un tren pe care l-au închiriat. Într-o şedinţă care a avut loc la Prefectura Prahova şi la care au participat reprezentanţi ai clubului Petrolul, ai suporterilor, Poliţiei şi Jandarmeriei, a fost stabilit traseul pe care se vor deplasa lupii galbeni în Capitală. Aceştia vor fi însoţiţi de jandarmi din cadrul Grupării Mobile.

*Partida dintre Steaua şi Petrolul va beneficia de o brigadă de arbătri de primă mână. Astfel, jocul va fi oficiat de Alexandru Tudor (Bucureşti). El va fi asistat de către Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Ovidiu Artene (Vaslui). Observatori au fost delegaţi Cornel Sorescu (Piteşti - arbitraj) şi Octavian Goga (Braşov - organizare).

*Alexandru Tudor a mai arbitrat două meciuri ale Petrolului în acest sezon, ambele încheiate cu victoria ploieştenilor: 4-0, pe „Ilie Oană", cu Pandurii Tg. Jiu şi 1-0, la Galaţi, cu Oţelul.

*Partida dintre Steaua şi Petrolul se va disputa pe „Naţional Arena", de la ora 20.45.

Back To Top