Categorie: Sport

contra conf cfrPetrolul luptă mai departe pentru locul al doilea în Liga I. După remiza de pe Arena Naţională, 2-2 cu Steaua, echipa ploieşteană joacă sâmbătă, pe teren propriu, cu Viitorul Constanţa. Pericol, avertizează antrenorul Cosmin Contra!

Tehnicianul Petrolului a subliniat importanţa jocului cu Viitorul Constanţa. „Trebuie să ţinem seama de două aspecte periculoase ale acestei partide. Primul este situaţia lor din clasament (n.r. Viitorul se află pe locul 13, la un punct de zona retrogradabilă). Al doilea îl reprezintă tinereţea jucătorilor care compun echipa adversă şi dorinţa lor de afirmare. Este un meci foarte important pentru noi, avem nevoie de cele trei puncte pentru rămâne în cursa pentru locurile 2-3. Noi ne aflăm într-o formă bună, alcătuim un grup puternic pe plan uman şi sportiv şi încercăm să menţinem această dinamică până la sfârşit", a declarat antrenorul Petrolului, în cadrul unei conferinţe de presă.

Sauvadet a plecat în Franţa

Florent Sauvadet a plecat la tratament în Franţa, la o clinică specializată. Francezul suferă de o tendinită, problemă cu care s-a mai confruntat şi în trecut. „Am discutat cu el, mi-a spus că a mai avut aceeaşi problemă şi că s-a recuperat în două săptămâni. Sper să nu survină complicaţii, pentru că avem mare nevoie de el", a precizat Cosmin Contra.
În afara lui Sauvadet, Petrolul nu poate miza nici pe Jean Sony Alcenat. Haitianul este suspendat o etapă din cauza cumului de cartonaşe galbene. În locul său va apărea Sebastian Achim, refăcut după o accidentare de lungă durată.
Partida dintre Petrolul şi Viitorul Constanţa este programată sâmbătă, de la ora 19.00.

Back To Top