Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul viitorul

Petrolul s-a întors pe podium după victoria cu Viitorul Constanţa. Sâmbătă seară, lupii s-au impus cu scorul de 3-0 şi sunt neînvinşi de 11 etape.

Antrenorul lupilor, Cosmin Contra, a avut dreptate. Viitorul lui Hagi este periculos. Atât timp cât este lăsat să joace. S-a văzut acest lucru sâmbătă, când, după minutul 20 şi până la finalul primei reprize, tânăra echipă din Constanţa a avut câteva atacuri tăioase. Asta nu înseamnă că Viitorul a deţinut supremaţia. Petrolul şi-a creat destul de multe ocazii, însă niciuna dintre mingile trimise către poarta adversă nu a avut suficientă forţă pentru a trece de barajul lui Buzbuchi.

bokila petrolulMarinescu a schimbat jocul

Marinescu resimte încă dureri de spate şi a fost menajat în prima repriză. Mojica nu s-a descurcat prea bine în rolul lui „Marin", aşa că a fost înlocuit în minutul 52. Intrarea căpitanului a modificat imediat raportul. Dintr-o dată, jocul lupilor a devenit limpede la mijlocul terenului. Două minute i-au trebuit lui Marinescu să inventeze o pasă pentru Hamza, iar tunisianul a „prelucrat-o" perfect: a oprit balonul în careu, a calculat cu calm traiectoria şi a deschis scorul. Apoi, liber la victorie! Viitorul a acuzat şocul şi, în repriza secundă, aproape că nu a contat. Petrolul, în schimb, a făcut spectacol.
Bokila a „rupt" poarta lui Buzbuchi cu un şut senzaţional, de la 17 metri, şi tot el a închis tabela, după un contraatac fulger în care ultima pasă a venit de la Marinescu. Bokila i-a mulţumit, arătând  către mijlocaşul ploieştean, după înscrierea golului (foto 2).

Cu victoria din faţa Viitorului, lupii au 52 de puncte şi au revenit pe podium. În etapa viitoare, Petrolul joacă în deplasare, sâmbătă, la Turnu Severin, de la ora 18.00.

Info Petrolul – Viitorul Constanţa

*Ovidiu Hoban a căutat cartonaşul galben pe finalul meciului. Mijlocaşul la al patrulea avertisment şi va fi suspendat cu Turnu Severin. Hoban va fi apt pentru partida cu FC Braşov programată miercuri, 8 mai, în etapa intermediară, de la ora 21.30.
*Patronul Viitorului Constanţa, Gheorghe Hagi, şi-a băgat în şedinţă jucătorii imediat după meci. Cum aceasta s-a prelungit, primul care a venit la conferinţa de presă a fost Cosmin Contra.

„A fost un meci de care mi-a fost frică. Ştiam că dacă nu vom fi la turaţie maximă, vom avea probleme. Am început foarte bine, am avut 20 de minute în care am fost agresivi, apoi, inexplicabil, am cam căzut din toate punctele de vedere. N-am mai avut posesie, n-am mai avut agresivitate, le-am permis celor de la Viitorul să revină în joc şi am cam suferit pe finalul primei reprize. Cred că am făcut o schimbare inspirată, introducându-l pe Marinescu, chiar dacă el acuza dureri la spate, motiv pentru care nici nu l-am folosit de la început, dar am fost mulţumit şi de evoluţia lui Mojica, cel care a depus mult efort. Marinescu a dat cursivitate jocului, iar după ce am deschis scorul am interpretat foarte bine partitura în continuare. Am obţinut trei puncte importante, suntem în cursa pentru îndeplinirea obiectivului. Felicit jucătorii, publicul, întregul staff" – Cosmin Contra.

 

FC Petrolul Ploieşti – FC Viitorul Constanţa 3-0 (0-0)
Marcatori: Younes (54), Bokila (57, 83).
Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Miclos Nagy (Cluj Napoca), Alexandru Cerei (Cluj Napoca).
Observatori: Patriţiu Abrudan (Cluj Napoca), Bogdan Niculae (Bucureşti).

Petrolul: Bornescu – Achim, Geraldo Alves (cpt), Yamissi, Guilherme – Mojica (52 Marinescu), Hoban – Boudjemaa (76 Renan Silva), Younes, Morar (57 Grozav) – Bokila. Antrenor: Cosmin Contra.

FC Viitorul: Buzbuchi – Mladen, Larie, Bejan, Toşca – Benzar (62 Cristocea), Lazăr – Târnovan (62 A. Vaştag), N. Dică (cpt) (78 Cârstocea), Chiţu – Alibec. Antrenor: Cătălin Anghel.
Cartonaşe galbene: Boudjemaa (38), Hoban (90) / Alibec (87)
Cartonaşe roşii: -
Jucătorul meciului: Laurenţiu MARINESCU

Sursa foto: fcpetrolul.ro

Back To Top