Categorie: Sport

contra conf otelulPetrolul joacă sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare, împotriva formaţiei CS Turnu Severin. Lupii au plecat către destinaţie încă de joi, cu un singur scop: victoria!
Va fi un joc foarte greu, împotriva unei formaţii care, pe teren propriu, poate pune probleme oricărui adversar. Cei de la Severin au un antrenor tânăr, Jerry Gane, care a făcut o treabă extraordinară într-un timp scurt, o echipă tehnică, ce aduce întotdeauna trei, patru, cinci jucători în preajma careului advers, un Florin Costea într-o formă tot mai bună de la meci la meci. În concluzie, o echipă periculoasă, dar suntem încrezători că ne vom continua traseul bun pe care l-am început în acest an şi că vom rămâne acolo, în partea superioară a clasamentului, continuând lupta pentru îndeplinirea obiectivelor", a declarat antrenorul Cosmin Contra în cadrul unei conferinţe de presă. „Vreau ca băieţii să fie la fel de serioşi, de ambiţioşi şi de motivaţi ca până acum. Mă tem de fiecare joc, dar nu atât de forţa adversarului, cât de relaxarea noastră", a adăugat tehnicianul echipei ploieştene.

Hoban şi Boudjemaa sunt suspendaţi

Damien Boudjemaa şi Ovidiu Hoban nu vor evolua cu Turnu Severin din cauză că sunt suspendaţi. De asemenea, nu vor juca nici Florent Sauvadet sau Valnicius Povilas, indisponibili din motive medicale, şi nici Constantin Grecu şi Elhad Naziri. Ultimii doi n-au fost reţinuţi în lot. Astfel, Marian Cristescu are şanse mari să fie titular, la fel şi Soni Mustivar.
Partida dintre CS Turnu Severin şi FC Petrolul Ploieşti se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00.

Back To Top