Categorie: Sport

asesoft arnautovicOficialii echipei ploieştene s-au făcut foc şi pară când au aflat nominalizările pentru brigada de arbitri care va oficia meciul 4. Este aceeaşi de la primul joc al seriei cu CSM Oradea, în care cei de la Asesoft s-au considerat dezavantajaţi.

„Am primit si noi nominalizarile pentru meciurile 3 şi 4 ale semifinalei. Am aflat cu stupoare faptul că brigada din primul joc de la Oradea va oficia meciul 4 al seriei. Aceiaşi trei arbitri, fără niciun fel de modificare! Dacă nu am spus nimic după acel joc în care am fost evident dezavantajaţi, nu înseamnă că vom închide ochii la jocurile pe care unii încearcă să le facă. Ştim şi de prietenia dintre arbitrul Ciprian Stoica şi managerul Oradei, Şerban Sere, suntem constienţi şi de faptul că Laszlo Bukaresti practică un "lobby" indirect pentru a favoriza echipa oraşului său, Târgu Mureş, pentru a avea o finală facilă, în condiţiile în care se va califica în ultimul act. Este evident că şi-ar dori mai mult Oradea decât Asesoft, chiar dacă el nu va mai oficia în finală! Maniera în care arbitrează mă face să cred cu tărie acest lucru! Nu suntem de ieri în baschet şi avem pretenţia ca cei care fac nominalizările să-şi dea seama de aceste aspecte şi să acţioneze în consecinţă", a declarat preşedintele Alexandru Iacobescu.

 

Meciul 3 dintre CSU Asesoft şi CSM Oradea va fi arbitrat Fabiana Martinescu, Laurenţiu Grigoraş şi Mircea Faur. La jocul 4, brigada la care fac referire cei de la Asesoft este alcătuită din Alexandru Olaru, Ciprian Stoica şi Laszlo Bukaresti.

CSU Ploieşti începe miercuri, 8 mai, seria jocurilor de pe teren propriu ale semifinalei cu CSM Oradea. Alb-albaştrii pornesc de la 1-1 la general şi, dacă se vor impune în ambele partide de la Brazi vor obţine calificarea în finala playoff-ului.

Ardelenii au reuşit să suprindă din nou, câştigând primul joc la diferenţă clară, scor 80-60. L-au pierdut pe cel de-al doilea în „over-time", cu 90-91, însă trebuie specificat faptul că ploieştenii au condus, de fapt, ostilităţile, şi doar căderea pe final a campionilor a produs echilibrarea balanţei. Primul joc al seriei de la Brazi este programat de la ora 19.45, iar cel de-al doilea, o zi mai târziu, de la ora 20.00.

Back To Top