Categorie: Sport

marinescu1Potrivit medicului echipei Petrolul, Claudiu Stamatescu, Laurenţiu Marinescu va suporta o intervenţie chirurgicală la genunchi, iar perioada de recuperare se întinde pe o perioadă de aproape şase luni.

"Este vorba despre o leziune a ligamentului încrucişat anterior, care, la prima estimare, necesită o perioadă de recuperare între 5 şi 6 luni. Intervenţia chirurghicală o să o efectueze la Madrid, iar recuperarea, probabil, tot în Spania",a precizat medicul Claudiu Stamatescu.

 

„Am avut parte de ce era mai rău!"

Căpitanul Petrolului, aflat în formă maximă înaintea jocului cu Concordia Chiajna, în care a evoluat doar 12 minute, a avut puterea de a transmite un mesaj suporterilor. „Din nefericire, am avut parte de ceea ce i se poate întâmpla mai rău unui jucător... Asta este, viaţa merge înainte! Le voi ţine pumnii băieţilor şi îmi doresc să ne bucurăm cu toţii pe 1 iunie. Echipa noastră nu stă într-un singur jucător şi sunt convins că ne vom îndeplini obiectivele, astfel încât să-i facem fericiţi pe aceşti minunaţi suporteri care sunt, întotdeauna, alături de noi",a spus Laurenţiu Marinescu.

Back To Top