Categorie: Sport

asesoft ionut georgescuCSU Asesoft s-a impus cu scorul de 89-79 în meciul 4 al finalei şi a egalat la general pe BC Mureş Târgu Mureş.
Răspunzând bine în momentele cheie ale partidei, ploieştenii şi-au trecut în cont o victorie importantă.
"Am făcut o primă repriză excelentă, în care jocul colectiv a funcţionat la cote înalte. Am avut 19 pase decisive în primele 20 de minute, am ratat destul de puţin şi am comis puţine greşeli. După pauză, a intervenit relaxarea şi le-am dat şansa ardelenilor de a intra din nou în meci. Mureşul este o echipă extrem de periculoasă din spatele semicercului, poate cea mai bună din ţară la acest capitol din ultimii ani, şi acest lucru s-a văzut şi astăzi. Consider diferenţa de la final drept una mult prea mică pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren. Puteam câştiga lejer la 30 de puncte", a declarat, după meciul 4, preşedintele executiv al clubului ploieştean, Ionuţ Georgescu.

Eficienţă

În ciuda relaxării, evidente de altfel, despre care vorbeşte oficialul echipei ploieştene, jucătorii lui Arnautovic au gestionat perfect momentele cheie din cea de-a doua parte a meciului. Căpitanul Cătălin Burlacu a intrat pe teren extrem de motivat şi a reuşit, practic, una dintre cele mai bune evoluţii stagionale. Conform statisticilor, Burlacu a fost cel mai eficient jucător în meciul 4, reuşind un double-double. În cele 33 de minute petrecute pe parchet, acesta a marcat 21 de puncte, având rate de 2/6 la aruncările de două puncte, 5/9 la cele de trei puncte, 7/15 la aruncările din acţiune şi 2/2 la loviturile de pedeapsă. Burlacu a mai avut 12 recuperări, 4 pase decisive şi 5 posesii pierdute, pentru un indice de 33 la eficienţă.

O victorie la timpul ei

Pivotul Virgil Stănescu anunţă că Asesoft merge la Târgu Mureş pentru victorie. "A venit la timp această victorie şi ne bucurăm că am obţinut-o. Am suferit mult, sâmbătă, la finalizare, iar Mureşul a ştiut cum să ne taxeze. Per ansamblu, este o serie echilibrată, dar cred că pornim cu prima şansă în meciul 5. Vrem să-l câştigăm pentru a putea evolua cu trofeul pe masă în faţa propriilor fani. Nu va fi uşor, dar nu vrem să mergem în excursie în Ardeal.
Meciul 5 este programat joi, de la ora 18.00 şi va fi transmis în direct la Digisport3.

Back To Top