Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

Iubitorii ciclismului s-au strâns duminica trecută pe Bulevardul Castanilor, între Gara de Sud şi statuia Radu Stanian, pentru a participa la cea de-a doua ediţie a competiţiei dedicată memoriei lui Constantin Vagneti, cel care a fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Ciclism şi preşedinte al secţiei Ciclism de la CS Petrolul Ploieşti. Startul a fost dat de primarul Andrei Volosevici şi de Costel Vagneti, fiul celui comemorat. Primarul, care se declară un pasionat al ciclismului, a făcut chiar o tură de circuit pe bicicletă.

Ce şi-a dorit Constantin Vagneti

„Pe 5 iulie s-au împlinit doi ani de când Constantin Vagneti a plecat dintre noi. Îi suntem veşnic recunoscători şi, în cinstea memoriei sale, trebuie să continuăm ceea ce el şi-a dorit dintotdeauna: organizarea de concursuri de înaltă anvergură”, ne-a declarat Constantin Ciocan, antrenorul coordonator al secţiei de ciclism de la CS Petrolul Ploieşti. Competiţia a fost organizată, şi de această dată, de către familia fostului ciclist, în colaborare cu CS Petrolul şi Asociaţia Judeţeană de Ciclism Prahova, având sprijinul municipalităţii.

Coca Vagneti, soţia lui Constantin Vagneti, a subliniat faptul că ediţia a II-a a concursului a beneficiat de o organizare mult mai bună decât cea precedentă, deşi numărul de participanţi a fost mai mic (31 de ciclişti). Motivul? Criza financiară, desigur. Şi numărul etapelor a fost mai mic anul acesta: una, în loc de două. Dar ne-a garantat că „nu se va pierde tradiţia. Totul a fost foarte bine. Mă încearcă un sentiment de satisfacţie”.

Buna organizare şi condiţiile deosebite de concurs au fost remarcate şi de antrenorul petrolist Cornel Popa: „Acest circuit este, de zeci de ani, dintre cele mai bune din ţară. Toată lumea venea cu plăcere pe vremuri. Şi acum este, precum observaţi, lume multă. Am remarcat, cu satisfacţie, numărul mare de concurenţi la categoria „Amatori”. Se poate vorbi despre o creştere a valorii ciclismului românesc în ultima vreme.

O frumoasă duminică

Am remarcat prezenţa la competiţie a numeroase personalităţi ale ciclismului românesc de ieri şi de astăzi. Se poate afirma că ceea ce i-a adunat este, dincolo de pasiunea comună, şi preţuirea de care s-a bucurat cel care a fost Constantin Vagneti. Mircea Romaşcanu, poate cel mai valoros ciclist român al tuturor timpurilor, a subliniat: „Am venit pentru Constantin Vagneti, un om deosebit care a făcut enorm de mult pentru ciclismul românesc. Noi, cicliştii, suntem o familie. Şi dorim să fim o familie cât mai mare. După Revoluţie a fost o cădere a ciclismului. Acum se poate vorbi de o ascendenţă. Ciclismul românesc va creşte simţitor. Va urma o perioadă de vârf. Ceea ce aţi reuşit la Ploieşti nu s-a reuşit în altă parte a ţării. Ploieştiul a dat cei mai mulţi ciclişti de valoare. Acest concurs este foarte apreciat. Pentru a relansa ciclismul românesc, aş dori să se organizeze lunar la Ploieşti astfel de concursuri. Dorim cu toţii ca acest sport să redevină ce a fost cândva şi mai mult decât atât. Gândiţi-vă că, deşi este duminică, au venit sportivi şi tehnicieni din toată ţara. O frumoasă duminică. Da, acest concurs este foarte apreciat”.

Sportivii prezenţi în competiţie provin de la şapte cluburi (CS Petrolul Ploieşti, Bilal Constanţa, Olimpic Câmpulung Muscel, Torpedo Zărneşti, Dinamo, Stirom şi Mazicon, toate din Bucureşti) şi au concurat la cinci categorii: seniori, tineret, juniori mari, juniori mici şi amatori. S-a rulat între 6 şi 25 de tururi, funcţie de categoriile de vârstă ale concurenţilor, cu sprinturi la diverse tururi. Cursele au fost deosebit de spectaculoase şi, din fericire, nu s-au înregistrat accidente.
Peste toate, şi un regret al iubitorilor de ciclism ploieşteni. Faptul că valoroşi sportivi ploieşteni au fost nevoiţi - din motive financiare şi care ţin de pregătire, desigur - să plece la alte cluburi din ţară, în special din Capitală.

Rezultate


Juniori mici (14-16 ani). I. Grigore Ioan (Olimpic Automatic Câmpulung Muscel), II. Ioan Zdrăilă (Torpedo Zărneşti); III. Valentin Pleşa (Petrolul Ploieşti).
Juniori mici (începători). I. Andrei Hente (Torpedo Zărneşti); II. Vlad Şupeală (CS Petrolul); III. V. Blaj (Stirom Bucureşti).
Juniori mari: I. Bogdan Şotârnel (Stirom Bucureşti); II. Alexandru Stancu (Olimpic Câmpulung Muscel); III. Bogdan Coman (Petrolul Ploieşti).
Tineret. I. Marius Petrache (Dinamo Bucureşti); II. Alexandru Bădoiu (CS Petrolul); III. Nicolae Ţintea (CS Petrolul).
Amatori: I. Marian Păun; II. Vlad Marinescu; III. Răzvan Mândreanu.
Seniori. I. Traian Goga (Dinamo); II. Marian Frunzeanu (Dinamo); III. Răzvan Jugănaru (Dinamo).

Back To Top