Categorie: Sport

swansea laudrupSwansea a învins cu scorul de 5-1 în meciul tur şi vine să învingă şi la Ploieşti. Antrenorul Michael Laudrup îşi va menaja o parte dintre titulari şi este convins că jucătorii săi sunt suficient de profesionişti pentru a nu se culca, mâine, pe o ureche.

„Este clar că suntem favoriţi, dar suntem conştienţi că mai avem 90 de minute de jucat cu Petrolul. Obiectivul nostru este să câştigăm, să ne întoarcem acasă cu un rezultat pozitiv. Rezultatul din primul meci este unul foarte bun, dar eu cred în miracole. Se întâmplă miracole uneori în fotbal, dar sunt convins că jucătorii mei sunt suficient de profesionişti şi vor avea atitudinea potrivită. Nu îmi este teamă de acest joc. Dacă ar fi ceva care să mă preocupe, acest lucru este jucăm împotriva unei echipe care nu are nimic de pierdut, care va risca mult şi care va încerca să înscrie cât mai repede. De aceea, trebuie să fim pregătiţi încă din primul minut", a declarat Laudrup în cadrul unei conferinţe de presă.

Titulari menajaţi

18 jucători au fost prezenţi, miercuri, la antrenamentul oficial al galezilor de la Swansea. Printre ei nu se află căpitanul Williams, Shelvey şi Bony, cu toţii menajaţi în perspectiva meciului din campionat cu Lipverpool. De asemenea, Taylor nu a făcut deplasarea, fiind accidentat pentru o perioadă mai lungă de timp. „Oricare ar fi echipa de start, vom juca să câştigăm. Nu-mi va fi greu să motivez jucătorii, pentru că toţi sunt profesionişti", a precizat Laudrup.

Un schimb echitabil

Tehnicianul lui Swansea a aflat de ziariştii români că Grozav nu va evolua joi, deoarece a fost transferat. „Nu ştiam. Mulţumesc pentru informaţie. Eu v-am spus cine nu joacă de la Swansea, voi, cine nu joacă la Petrolul. E fair", a fost replica savuroasă a antrenorului danez.

Baftă lui Contra. După meci!

Avându-l elev la Getafe, Laudrup a vorbit şi despre Cosminh Contra. „Îl ştiu pe Contra ca jucător. Ca antrenor, ştiu că a reuşit să câştige Cupa României şi locul III în campionat, ceea ce reprezintă performanţe notabile obţinute în timp scurt. Sunt bucuros pentru el şi îi doresc baftă în continuare, dar după meciul de mâine".

Back To Top