Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

bokila steagClubul Petrolul a anunţat oficial despărţirea de Gicu Grozav şi Jeremy Bokila, ambii transferaţi la Terek Groznîi.
"Nu putem decât să le mulţumim celor doi jucători, ambii cu o contribuţie importantă la performanţele obţinute de echipa noastră în ultimul sezon, şi să le urăm mult succes în carieră. Sunt convins că atât Grozav, cât şi Bokila, vor confirma la Terek şi vor face pasul mai departe către fotbalul mare. În acelaşi timp, sunt sigur că vom găsi soluţiile optime pentru a suplini ultimele plecări din lotul echipei nostre, iar Petrolul se va lupta şi în acest sezon pentru obiectivele stabilite", a afirmat Daniel Capră, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Petrolul Ploieşti.

Tot la capitolul despărţiri, Petrolul i-a reziliat contractul singurului fotbalist care a stat degeaba timp de aproape un an, Elhad Naziri. Şi lui, FC Petrolul îi mulţumeşte pentru activitatea depusă.

Amical cu Ludogorets

Pentru că Liga I se află în minivacanţa meciurilor echipei naţionale cu Ungaria şi Turcia, Petrolul a reuşit să „comande" un meci de pregătire. Echipa antrenată de Cosmin Contra va pleca în Bulgaria, pentru a întâlni, vineri, de la ora 19.00, campioana Ludogorets Razgrad.
Cele două echipe s-au întâlnit şi în această vară, în Austria, atunci când ploieştenii s-au impus cu scorul de 4-1. Între timp, Ludogorets a ajuns până în playoff-ul Ligii Campionilor, unde a fost eliminată de FC Basel şi va evolua în grupele Europa League.

Back To Top