Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

pavlovFotbaliştii Petrolului au sosit la Razgrad, acolo unde vor susţine, vineri, un joc de verificare în compania formaţiei Ludogorets, campioana Bulgariei. Jocul începe de la ora 17.30 şi nu de la ora 19.00, aşa cum era stabilit iniţial.

Lupii s-au cazat la Ostrovche Hotel, un stabiliment amplasat la circa 10 kilometri de Razgrad.
Aici a ajuns şi un atacant ucrainean, Evghen Pavlov, care urmează să fie testat de către Cosmin Contra la meciul de vineri. Fotbalistul are 22 de ani şi a jucat ultima oară la Volyn Lutsk.

Hamza, indisponibil pentru cinci săptămâni

Petrolul îl pierde pe Hamza Younes pentru cel puţin 5 săptămâni. Tunisianul a efectuat un RMN, după accidentarea suferită pe finalul partidei cu Swansea, investigaţia descoperind o leziune a ligamentului colateral intern. „Nu se pune problema pentru o intervenţie chirurgicală, dar accidentarea lui Younes necesită o imobilizare a genunchiului timp de 16-18 zile, după care va urma perioada de recuperare. Va putea reveni pe teren după circa cinci săptămâni", a precizat doctorul Claudiu Stamatescu.
Fundaşul central Enza-Yamissi s-a operat în Franţa, la meniscul extern, urmând să se întoarcă în România la jumătatea săptămânii viitoare şi să intre în programul de recuperare.

Back To Top