Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul ludogoretsDin meciul de pregătire al Petrolului cu Ludogorets, de la Razgrad, nu s-a disputat decât o repriză. Lupii au hotărât să nu mai intre pe teren, după pauză, după incidentele petrecute pe finalul primei reprize, dar şi la vestiare.

Culmea, a fost implicat chiar românul lui Ludogorets, Cosmin Moţi. În urma unui duel cu Camara, a reieşit o altercaţie, iar incidentul s-a soldat cu trei eliminări: Camara şi Priso, de la Petrolul, şi Moţi, de la Ludogorets.
Se pare că, apoi, la vestiare, au fost de asemenea acte de violenţă din partea bulgarilor, astfel că petroliştii au hotărât să nu mai iasă pe teren pentru repriza a doua, iar meciul a fost suspendat la scorul de 0-0.

PFC Ludogorets: Cvorovic – Choco, Barthe, Moţi, Caicara, Esphino, Burgzorg, Marcelinho, Misidjan, I. Stoyanov (cpt), Quaixada. Rezerve: Arghilashki – Vitinha, Mantyla, Hernandez, Platini, Alexandrov, Abalo, Kitov, Tsolev. Antrenor: Stoycho Stoev.

FC Petrolul: Povilas (32 Bornescu) – Alcenat, Geraldo Alves (cpt), Benga, Guilherme – Romario Pires, Teixeira – Priso, Boudjemaa, Walter Fernandez – Camara. Rezerve: Pecanha, Bornescu – Beţa, Achim, Pavlov, Al. Radu, Al. Ion, De Lucas. Antrenor: Cosmin Contra.

Back To Top